Tarzan Nickli Murit
-
Shockman neyden iceri girdi ki?
-
gokcan bunu yazdı
bilişim suçu diye hatırlıyrum
-
nevorapat bunu yazdıgokcan bunu yazdı
bilişim suçu diye hatırlıyrum
uyuşturucu madde
-
Yuh saticilik mi? Obur turlu denetimlikle herkesi saliyorlar.
-
gokcan bunu yazdı
Araç ile bir yerden diğerine taşırken yakalanmıştı diye hatırlıyorum. 1 veya 2 sene yemişti. -
Yuh neler olmus oyle :/
-
NaZi_ bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Araç ile bir yerden diğerine taşırken yakalanmıştı diye hatırlıyorum. 1 veya 2 sene yemişti.İbnenin birinin isteğini arkadaşın ricası olarak kıramayınca niyazi olduydu abimiz. Adam ve malı arabasına alıyor bir gün sonrası belli işte.
Yoksa kendisinin ne kullanıcılıkla, ne de satıcılıkla alakası vardı.
+Tarzan ne oldu yahu, iyi yardımsever bir müriddi hatırlıyorum. Eskilerden ne çok siteye girmeyen var. Hepsine selam olsun.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Araç ile bir yerden diğerine taşırken yakalanmıştı diye hatırlıyorum. 1 veya 2 sene yemişti.İbnenin birinin isteğini arkadaşın ricası olarak kıramayınca niyazi olduydu abimiz. Adam ve malı arabasına alıyor bir gün sonrası belli işte.
Yoksa kendisinin ne kullanıcılıkla, ne de satıcılıkla alakası vardı.
+Tarzan ne oldu yahu, iyi yardımsever bir müriddi hatırlıyorum. Eskilerden ne çok siteye girmeyen var. Hepsine selam olsun.
Uzuldum shockman e. Oda doner umarim en kisa surede aramiza. Tarzan yok resmen kayip
-
Shockman şerefsizin biriydi ! En son muğlada bekliyordum onu hala gelecek ! Hak, hukuk, adalet, insanlık adı altında pkkyı savunuyordu. Tanrı mustehakini vermiş.