folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tasarım İşi İçin Tekliflerinizi Bekliyorum [ÜCRETLİ]

Tasarım İşi İçin Tekliflerinizi Bekliyorum [ÜCRETLİ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam proje çok ciddi bir proje ise turgay çakır la çalışmanı öneririm. Bende tasarım ve kodlama yapan biri olarak tasarım açısından bu eleman resmen sıçırtıyor. Referansları çok sağlamdır. Ama çok pahalıdır haberin olsun. İletişime geçmek veya tasarımlara bakmak için 1renk diye arat gugul amcada.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar konu günceldir. 1renk'i arattım. O benim bütçeye kalın ve damarlı gelir :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Arkadaşlar konu günceldir. 1renk'i arattım. O benim bütçeye kalın ve damarlı gelir :)

bence herkesin bütçesine öyle gelir , 4 sayfa psd tasarıma 750 liraya alıcı buluyorsa birisi üzerime photoshop atsın.

Stanford University
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

hahahahahaha güzeldi bu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

işi bana veriyosun. 3500 liraya yapıyorum. ödeme peşin.  işi nezaman teslim ederim allah bilir :)

şaka bi yana sen fena yayıldın hacı. daha macununu yidirmedik dur nereye ?

umarım tutturursun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Cradex bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

bence herkesin bütçesine öyle gelir , 4 sayfa psd tasarıma 750 liraya alıcı buluyorsa birisi üzerime photoshop atsın.

Bence adamın tasarımları gayet güzel.750 lira o tasarımlara görede gayet normal bence.Ajansa yaptırsan 2 milyara yapar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cızık atayım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı

Olm len bu kadar guzel açıklamaya yapabılsem bedava yapardım :D

Kitap gibi yazmıssın , Şiir gibi döşemıssın amk :D

Eee müdür olacak o kadar. Yaza şirketi de patlatıyorum zaten. Ondan sonra randevu istersin de virmem :)

İstemeden verenler var paşam :P Ayıpsın yaa gel bir yerlere de tanımasan da olur bızı kardesım :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 1717 Toplam Mesaj: 19