Tasarım İşi İçin Tekliflerinizi Bekliyorum [ÜCRETLİ]
-
Hocam proje çok ciddi bir proje ise turgay çakır la çalışmanı öneririm. Bende tasarım ve kodlama yapan biri olarak tasarım açısından bu eleman resmen sıçırtıyor. Referansları çok sağlamdır. Ama çok pahalıdır haberin olsun. İletişime geçmek veya tasarımlara bakmak için 1renk diye arat gugul amcada.
-
Arkadaşlar konu günceldir. 1renk'i arattım. O benim bütçeye kalın ve damarlı gelir :)
-
HannibALgan bunu yazdı
Arkadaşlar konu günceldir. 1renk'i arattım. O benim bütçeye kalın ve damarlı gelir :)
bence herkesin bütçesine öyle gelir , 4 sayfa psd tasarıma 750 liraya alıcı buluyorsa birisi üzerime photoshop atsın.
-
HannibALgan bunu yazdı
hahahahahaha güzeldi bu :)
-
işi bana veriyosun. 3500 liraya yapıyorum. ödeme peşin. işi nezaman teslim ederim allah bilir :)
şaka bi yana sen fena yayıldın hacı. daha macununu yidirmedik dur nereye ?
umarım tutturursun.
-
Cradex bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
bence herkesin bütçesine öyle gelir , 4 sayfa psd tasarıma 750 liraya alıcı buluyorsa birisi üzerime photoshop atsın.
Bence adamın tasarımları gayet güzel.750 lira o tasarımlara görede gayet normal bence.Ajansa yaptırsan 2 milyara yapar.
-
cızık atayım.
-
HannibALgan bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Olm len bu kadar guzel açıklamaya yapabılsem bedava yapardım :D
Kitap gibi yazmıssın , Şiir gibi döşemıssın amk :D
Eee müdür olacak o kadar. Yaza şirketi de patlatıyorum zaten. Ondan sonra randevu istersin de virmem :)
İstemeden verenler var paşam :P Ayıpsın yaa gel bir yerlere de tanımasan da olur bızı kardesım :D