Tasarımcınız Ayağınıza Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

biri çıkar 5 tlye logo der biri gelir 20 tlye logo der sonra aynı adamlar 1 ay sonra piyasanın içine edildi der. Bi oturup bakın piyasanın içine kim edio. Hayrına Tasarım Ajansı açıcam yakında hatta logo sebili falan kurucam. Gelip 1 ay sonra buralarda ağlamayın bizim işlerde para dönmüyor artık diye bugün sen 20 ye yaparsan yarında bi başkası 20 ye yapıcak...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

biri çıkar 5 tlye logo der biri gelir 20 tlye logo der sonra aynı adamlar 1 ay sonra piyasanın içine edildi der. Bi oturup bakın piyasanın içine kim edio. Hayrına Tasarım Ajansı açıcam yakında hatta logo sebili falan kurucam. Gelip 1 ay sonra buralarda ağlamayın bizim işlerde para dönmüyor artık diye bugün sen 20 ye yaparsan yarında bi başkası 20 ye yapıcak...

abicim bana kötü konuşturmayın şimdi iş yaptırmayacak yorumda yapmasın lütfen ikilermisiniz...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

diyorum burda olmaz bu işler diye ,serbest piyasadan haberi yok kimsenin. :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

ya hacı sende çek git konuyla alakasız yorumlar yapmayın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

o yüzden ajans sahibiyim ve bu işten ekmek parası kazanıyorum değil mi ? 

Ayrıca hangi konuya ne yazacağıma kendi hür iradem ile karar verebiliyordum değil mi ? O nedir ikile v.b. gibi yorumlar falan. Yakışmıyor sadece piyasanın tabanında iş yapmaya çalıştığını ve bundan 1-2 ay sonra maddiyatın düzelip fiyatlarını normal seviyelere çektiğinde iş bulamaman ve ardından piyasanın çivisi çıkmış dememen için o yorumu yazdım. Şunu da unutmayın sen ve senin gibi piyasayı dip yapanlar yüzünden vergisini ödeyip ülkemize olan borcunu ödeyen bizler iş bulmakta sıkıntılar yaşıyoruz...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

o yüzden ajans sahibiyim ve bu işten ekmek parası kazanıyorum değil mi ? 

Ayrıca hangi konuya ne yazacağıma kendi hür iradem ile karar verebiliyordum değil mi ? O nedir ikile v.b. gibi yorumlar falan. Yakışmıyor sadece piyasanın tabanında iş yapmaya çalıştığını ve bundan 1-2 ay sonra maddiyatın düzelip fiyatlarını normal seviyelere çektiğinde iş bulamaman ve ardından piyasanın çivisi çıkmış dememen için o yorumu yazdım. Şunu da unutmayın sen ve senin gibi piyasayı dip yapanlar yüzünden vergisini ödeyip ülkemize olan borcunu ödeyen bizler iş bulmakta sıkıntılar yaşıyoruz...

abi nolur sus tbtden işmi alıyordun sanki uzatma nolur ben müridlere yardımcı olmak içinde yapıyorum bu işi piyasadan banane yeter cidden

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

satışlar güncel bu vakitten sonra once para sonra is vi kac arkadaş işini yaptirip kaçtı ondan dolayi güvenim azaldı müridlerime saglik olsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

satışlar güncel bu vakitten sonra once para sonra is vi kac arkadaş işini yaptirip kaçtı ondan dolayi güvenim azaldı müridlerime saglik olsun

Tbt'de genelde olay şöyle gelişir birisinin bir ihtiyacı olur konu açar yapabilcek olanlar yapar bir ücret karşılığı beklemeden yaptıran kişinin durumu iyiyse gönlünden koptuğunu atar. Bkz. Zumsuk :) teşekkür ederim tekrar kendisine huzurlarınızda

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Tbt'de genelde olay şöyle gelişir birisinin bir ihtiyacı olur konu açar yapabilcek olanlar yapar bir ücret karşılığı beklemeden yaptıran kişinin durumu iyiyse gönlünden koptuğunu atar. Bkz. Zumsuk :) teşekkür ederim tekrar kendisine huzurlarınızda

farkındayım hocam farketmemek hiç zor olmadı...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

TBT'mizi severim ama bu serbest piyasa konusunda zamanında çalıştığım ürün satma işinden bende farklı tepkiler aldım. Ürünü ben satmıyorum satıştan pay alıyorum alıp almamak sizin elinizde dedim müridi müridi çiker mi davası döndü konuda :). Alıp almamak sizin elinizde.

Hayırlı satışlar hocam fiyatda gayet uygunmuş çıkardığın işlerde çok hoşuma gitti. Şu an lazım değil ama yazımız dursun lazım olursa diyerekten. 

kadirozdemir tarafından 12/Ara/12 14:33 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6928 Toplam Mesaj: 70