Tasarımım İnternet Üzerinden Satılıyor
-
adamlara mail attim, ya designer kismina Shaban Interactive ekleyin yada satistan kaldirin dedim. ticari amac icin dizayn edilmedi dedim.
Dj_DooM3 tarafından 27/Şub/14 14:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hangi ülkede satılıyorsa ordan dava açman lazım. Delil olarak da gösterebileceğin en sağlam kanıt heralde zamanında avatar yapılması için bize attığın mail olabilir.
Sonuç olarak anca adamlara sıkıntı yaratırsın, alacağın para masrafını karşılamaaz
-
HolyOne bunu yazdı
Hangi ülkede satılıyorsa ordan dava açman lazım. Delil olarak da gösterebileceğin en sağlam kanıt heralde zamanında avatar yapılması için bize attığın mail olabilir.
Sonuç olarak anca adamlara sıkıntı yaratırsın, alacağın para masrafını karşılamaaz
hocam attigim maile cevap geldi, "ya esta eliminado" zaten kaldirilmistir diyor.
-
bak logoyu herkes sevmiş bir teselli ancak.
-
zeybekustasi bunu yazdıyuzlerce dolarlik oyunlar catir cutur paylasilirken film ler muzik ler bir tik uzaktaysa birileri bunlardan para kazanmayida deneyebilir. bence bir sey yapamazsin :)
hayır patentını alabılırsın
bok gıbıde para kazanırsın
ama herseyden once ıspatlaman lazım .. ıspatlayablr mısın?
ugurben tarafından 27/Şub/14 19:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ugurben bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıyuzlerce dolarlik oyunlar catir cutur paylasilirken film ler muzik ler bir tik uzaktaysa birileri bunlardan para kazanmayida deneyebilir. bence bir sey yapamazsin :)
ispatlarim tabikide hocam tum proje dosyalari tasarim cizimleri hepsi elimde, ayrica tahribatta payalstim yaptigim gibi ve proje goruntulerini. ama gerek kalmadi adam satisi durdurdu ve ozur diledi.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıugurben bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıyuzlerce dolarlik oyunlar catir cutur paylasilirken film ler muzik ler bir tik uzaktaysa birileri bunlardan para kazanmayida deneyebilir. bence bir sey yapamazsin :)
ispatlarim tabikide hocam tum proje dosyalari tasarim cizimleri hepsi elimde, ayrica tahribatta payalstim yaptigim gibi ve proje goruntulerini. ama gerek kalmadi adam satisi durdurdu ve ozur diledi.
adam 3-5 bir şeyde sana yollasaydı anlaşsaydınız keşke
-
anti illüminati diye arayınca görsellerde direk senin tasarım çıkıyo hocam, daha bilmediğin onlarca yerde kullanılıyo olması muhtemel :)
-
Bilgisayarına şöyle bir göz gezdir dostum kaç tane crackli proğram var :) Kendi adıma yorum yapayım en az 10 tane....
Bu arada güzel olmuş tasarım,tebrikler.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Bilgisayarına şöyle bir göz gezdir dostum kaç tane crackli proğram var :) Kendi adıma yorum yapayım en az 10 tane....
Bu arada güzel olmuş tasarım,tebrikler.
haklisin hocam, ben satmasin demiyom, sadece tsarimci kismina Shaban Interactive yazsin yeter :)