folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Taşıma Ruhsatı Olan Tabancanın Yakalanması Ve Kaybedilmesi Üzerine

Taşıma Ruhsatı Olan Tabancanın Yakalanması Ve Kaybedilmesi Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

üzerinde veya aracında izinsiz yakalandın ruhsatsız olarak işlem görürsün. silah misal belinde mermi ağzında o şekilde yakalanırsan daha katmerli diye biliyorum. fazla bulaşmamak lazım uzak durmak en iyisi yok sıkıntı var dersen taşıma ruhsatlı almaya bak. 

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Namlu sökük vaziyette ve şarjör takılı değilse tedbirsizlik falan derler 3000 tl civarında bir para cezasıyla kurtulursun, aksi durumda ruhsatsız silah taşımayla aynıdır suçu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Taşıma ruhsatı çıkartmak zor mudur ve kaça mal olur ?

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

darkroques61 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam belli başlı kişilere veriliyor diye biliyorum ben yazacaktım google amcaya sorduk bu çıktı :http://www.esilah.com/bilgi_detay.asp?bilgiid=7&haber=Kimler.ve.hangi.meslek.guruplari.silah.ruhsati.alabilir.

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

darkroques61 bunu yazdı:

2012 harcını baretta92 için 2400 olarak hatırlıyorum, tüfekte de 2300-2400 gibi bir şey ödemiştik. Özel güvenlik değilsen, hayati risk taşıyan bir iş yapmıyorsan (kuyumcu vs), değerli eşya taşıyan kurye falan değilsen, kanıtlı delilli tehdit edilme gibi bir durumun yoksa çok zor alırsın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Eyvallah anladım bilgiler için teşekkürler.. Zor gözüküyor gerçi çok saçma kişilere de veriyorlarmış.. :)

Muhtar olursak alırız gibi.. :)

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Merhaba arkadaşlar evde bulundurma ruhsatı olan tabancam,

1-Kazarak üstümde ya da arabamda yakalansa polis kontrolünde ne gibi bir durumla karşı karşıya kalırım,

2-Ayrıca tabancam arabamda iken çalındığını farz etsek o zaman ne gibi bir durumla karşı karşıya kalırım, 

1. madde ; yol belgesi alman gerekiyor.
    boğazda mermi sürülü vaziyette yakalanırsan üstüne atlarlar, şarjör ve makina ayrı yerlerde bulunması gerekiyor öyle durumlarda.

2. madde, bağlı bulunduğun ilçe emniyet müd. ve ya il  jandarma komutanlığına giderek silahın hakkında yasal işlem başlatabilirsin. çok zorlu durumlarla karşılaşabilirsin..

Toplam Hit: 9327 Toplam Mesaj: 18