folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Taşınabilir Harddisk Alıcam Yardım Pls

Taşınabilir Harddisk Alıcam Yardım Pls

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    seageytin 1TB sını al tmm dır baska marka alma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Yaklaşık 2 hafta önce hepsiburadadan 3,5 500gb seagate aldım. Kampanyası cazip geldi. 120 tl ye kapattım. Gayet memnunum.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Ya WD mi Seagate mi Arasnda kaldım WD diye okudum şimdi seagate diyosunuz :/

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Seagate al usta WD nin kötü yanı ne biliyomusun alet Fat32 yle gelio onu NTFS ye çevirmen gerekio içinde gereksiz yazılımlar falan da oluyo böle incik cincik siktiri boktan şeylerle uğraşman gerekio kısaca o yüzden seagate derim ben de alıcam hatta arkadaşın biri mediamarkt da 189 a görmüş şimdi okudum direk gidip bi bakmayı düşünüorum denk getirebilirsem bütçeyi alıcam onu.

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    Seagate al usta WD nin kötü yanı ne biliyomusun alet Fat32 yle gelio onu NTFS ye çevirmen gerekio içinde gereksiz yazılımlar falan da oluyo böle incik cincik siktiri boktan şeylerle uğraşman gerekio kısaca o yüzden seagate derim ben de alıcam hatta arkadaşın biri mediamarkt da 189 a görmüş şimdi okudum direk gidip bi bakmayı düşünüorum denk getirebilirsem bütçeyi alıcam onu.

zaten Fat32 olması gerek miyo mu :S 

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    gold dan almada nereden alırsan al daha webmasterların reklam paralarını ödemiyor şerefsizler

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

yüksek boyut alıcaksan seagate alma.İlla alıcam diyorsan da üretim tarihine bak 5 ay ve oncesi üretimlerde firmware sorunu var.Sonra birgün hdd yandı die konu açma sonra :D.Bide kendim kullandığımdan biliyorum 1 tb lık segate var 20 dk çalışsın fırın gibi elini yakıyor dışı ama 640 gb lık wd var aynı zamanda 1 hafta full down yaptım hdd ye elimle sıcaklığını zor hissediyorum kapalı gibi.

Bence hdd alıcaksan wd nin 1 tb lık modelleri var onlardan al derim.Arkadaş ta 1tb lık wd yi 2 y önce falan aldı mis gibi kullanıyor ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk Bunu almış bulunmaktayım :F Yorum yapmadınız bende ucuz diye aldım neyse teşekkürler herkese :R

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk Bunu almış bulunmaktayım :F Yorum yapmadınız bende ucuz diye aldım neyse teşekkürler herkese :R

Aynısının 500 lüğü var bende. 3 haftadır 7/24 downloadda hiçbir ısınma sorunu vs yaşamadım. Hayırlı olsun.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:

tahribat.com ailesi olarak sevincimiz maximum düzeyde inan :D:D:D

Toplam Hit: 2424 Toplam Mesaj: 21