folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Taşınabilir Harddiske Göre Masaüstü Sabit Hard Disk Nasıldır

Taşınabilir Harddiske Göre Masaüstü Sabit Hard Disk Nasıldır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocalar portable hard disk alıcam ancak bu masaüstü diskler nasıl sizce? 

üniversite öğrencisiyiz git gel olacak, çantaya falan koymak durumundayım devamlı.

ücret ve 3TB olması çok iyi ama bi sakatlık falan olur mu?

mesela şu :

ss

özellikleri, fiyatı için buraya bakabilisiniz mesela

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam ben aldım aynısından ama bu işler şans işi. bunun neyini anlatayımki ben sana bildiğin disk işte. şekli şemali hoşuna gidiyosa alırsın. ondan öte pek değişen bişey olmaz. fazla kasmaya gerek yok 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben aldım aynısından ama bu işler şans işi. bunun neyini anlatayımki ben sana bildiğin disk işte. şekli şemali hoşuna gidiyosa alırsın. ondan öte pek değişen bişey olmaz. fazla kasmaya gerek yok 

yani sadece masada mı kullanıyosun hocam sen ? ben onu taşınabilir gibi bildiğimiz bilgisayar çantasından çıkartıp takıcam işimi halledince tekrar çantaya koyacağım da yani bu şekilde kullanışlı mı bozulur mu vesair  o baabtan?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam o şekilde malı mundar etme bari. 3 tb disk alıyorsun. ya özel bir çanta ayarla o şekilde kullan. yada bunu al masaüstüne sabitle. birtanede 320 gb gibi bişeyler bul uygun fiyata taşıma amaçlı onu kullan. bu taşımak için uygun değil. en ufak hatanda 3 tb arşivin uçar gider. ben masa üstünde sabit kullanıyorum kımıldatmam bile.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

3/1 olsun adaptorsuz olsun.

bunu tasımak bir dert adaptoru ayrı bir dert..

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:

3/1 olsun adaptorsuz olsun.

bunu tasımak bir dert adaptoru ayrı bir dert..

taşınabilir almak daha mantıklı yani bunu alınca taşımak sorun olacaksa almaya gerek yok o zaman eyw. hocalar sağolasınız

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam eger gezginsen direk usb den calisanlara bak derim. Yok ben sabit bir yerde kullanacagim dersen herhangi birini al. Birde tek basina buyuk boyutlu alacagina 2 tane kucuk boyutlu alsan daha mantikli olabilir. Olurda arizalanirsa hepsi gitmesin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

1 büyük sabit, 1 ufak taşınabilir al.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bence en mantıklısı 2.5" olanlar yani adaptör derdi olmayan tak çalıştır olanlar.

niye diye dersen hem küçük hem adaptör derdi yok

bir pc ye takıyorum bir tv ye takıyorum ben mesela hiç sorun yok tık tık hallaloyo direk

öbür türlü adaptör derdi var

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:
    Hocam eger gezginsen direk usb den calisanlara bak derim. Yok ben sabit bir yerde kullanacagim dersen herhangi birini al. Birde tek basina buyuk boyutlu alacagina 2 tane kucuk boyutlu alsan daha mantikli olabilir. Olurda arizalanirsa hepsi gitmesin.

gezgin biriyim hocam iş güç üniversite memleket derken geziyoruz sabit bir mekanım yok yıllardır.. 2 küçükte pahalı ama 500er 2 tane alınabilir kategori ayırmak içinde daha iyi olabilir düşüneyim kara veremedim şimdi

Bauer bunu yazdı:

1 büyük sabit, 1 ufak taşınabilir al.

taşınabilir alıcam kesin de daha sonrada sabit alırım artık taşınabilir de dolarsa eyw. hocam sağolasın

jawsap67 bunu yazdı:

bence en mantıklısı 2.5" olanlar yani adaptör derdi olmayan tak çalıştır olanlar.

niye diye dersen hem küçük hem adaptör derdi yok

bir pc ye takıyorum bir tv ye takıyorum ben mesela hiç sorun yok tık tık hallaloyo direk

öbür türlü adaptör derdi var

bugün bu sabit alan bir arkadaş varmış onunla görüştüm bana getirdi gösterdi o da yeni almış sağolsun eve kadar geldi gösterdi memnunmuş ama adaptör sıkıntı olabilir o yüzden 2 portable daha uygun geldi ama o zamanda fiyat bahalı olabilir ilk 1 500gb alırım daha sonrada üstüne ekleme yapabilirim duruma göre artık eyw. hocam sende sağol

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Normal müzik, az buçuk film falan taşıyacaksan ordan oraya 2.5 inch olanlar daha uygun.

Ama 2.5 inch olanların handikaplarından da bahsetmek gerekirse:

1- 5400rpm oldukları için aktarım hızı daha yavaş.

2- sadece usb ile çalıştıkları için özellikle usb den film oynatan televizyonlarda fazla güç çektiği için okumama gibi problemler oluyor.

3- 2.5 hdd lerin kapasitesi daha 3.5 seviyesine ulaşamadığı için benim gibi arşiv yapmayı seven insanlar için yetersiz kalıyor.

Bu arada taşınabilirlik konusunda daha sene başında önceki dolunca yeni usb3 2tb western digital hdd aldım 3.5 inchlik, tabi öyle cebe falan girmiyor ama sırt çantamda laptop un önünde rahat taşıyorum

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1699 Toplam Mesaj: 12