Taşınabilir Harddiskte Sorun Aciil
-
Dostlar bi arkadstan taşınabılır harddısklerden aldım ödünç olarak benım harddısk bozulmustu o bozuk harddıskten bısıler attım sımdı tasınabılır harddısk bılgısayarda gorunmuyo nasıl yapabılırım dostlar acıl yardım
-
virüs bulasmıs olmasın. sağlam güncellemeleri tam olan bir pc de tut..öle bir tutki 1 saat fln dene..sonra okuyabilirse. girer hard diski kurtarırsın..
-
yani nasıl takim bekletim mi?
-
rapist34 bunu yazdı:
-----------------------------
yani nasıl takim bekletim mi?
evet uzun süreli beklet..belki o zaman senın pc nin görme ihtimali olabilir... -
saol denıcem
-
''bu bilgisayarda USB aygıtlarından birisi calısmadınğından windows aygıtı tanıyamıyor'' dıyor.
-
rapist34 bunu yazdı:
''bu bilgisayarda USB aygıtlarından birisi calısmadınğından windows aygıtı tanıyamıyor'' dıyor.
daha önce tanyormuydu ? daha önce tanıyıor simdi tanımıyor ise bilgisayara bir virüs tarat eğer harddiske daha önceden bir şiddet uygulanmışsa hard diski bir elektronikciye götür.. -
usb güç, enerji sorunuda olabilir.başka usb cihaz varsa çıkartıp sadece onu takmayı dene
-
siyahbereli bunu yazdı:
usb güç, enerji sorunuda olabilir.başka usb cihaz varsa çıkartıp sadece onu takmayı dene
bilgisayar hard diski tanımıyormus.. usb portunda nasıl bir sorun olabililirki ? buyuk ihtimal hard diskte sorun vardır.. düşürülmş veya üzerinde şiddet uygulanmış olabilir. -
tak çalıştır bi aygıt olduğu için usb'den çekerken güvenle kaldır demediğin için şimdi taktığında sürücüler çakışıyo ve senin aleti tanımıyo :) olay bundan ibaret daha da hayatta tanımaz :) boşuna hiç kasma :) ancak anakartı sürücülerini falan silip tekrardan yüklersen belki tanır :) olmadı çak formatı :C
-
HeadBanger bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
bilgisayar hard diski tanımıyormus.. usb portunda nasıl bir sorun olabililirki ? buyuk ihtimal hard diskte sorun vardır.. düşürülmş veya üzerinde şiddet uygulanmış olabilir.
-----------------------------bilgisayarin hardiski tanimamasi zaten bir sorun, ve diskte usb. neden usb portunda sorun olmasin ?
neden olamaz yada?