Taşınabilir Harddiskten Ses Geliyor.(Yardım)
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
seref45 bunu yazdı:
Foxxxxxx bunu yazdı:
kablonun uzunlugu ne kadar bendede aynı sorun olmuştu usb kablosu uzundu nihayetinde pc görmüyor görsede içinde inşaat yapılıyor gibi ses geliyordu ama kısa kabloyla bir sorunum yok
-----------------------------hocam kablonun uzunluğu 1 karış bişey kısa yani. orjinal kendi kablosu uzunda vardı başka bi cihazın denedim o da olmadı.arkadaşı dediği gibi power supply değiştiricem şimdi yedek vardı bende bi bakayım olursa bu gece uyurum.:))
-----------------------------olur hacı olur.. Bende çok çektim zamanında.. Başka bilgisayarlarda çatır çatır çalışan dalga kendi bilgisayarımda dit dit dit diye ince bi ses çıkararak kafa vuruordu.. Power subly iki lehim attık halloldu..
Umarım senin sorununda bunun kadar basit bişidir..
-----------------------------hoca allah senden razı olsun. oldu valla az önce power suplly i değiştirdim gördü hdd yi sorunsuz çalışıyor şimdi .vay be sorun buymuş demek hocalar sağolun eyvallah.
-
hoca allah senden razı olsun. oldu valla az önce power suplly i değiştirdim gördü hdd yi sorunsuz çalışıyor şimdi .vay be sorun buymuş demek hocalar sağolun eyvallah.
-----------------------------geçmiş olsun :D
-
elektirik yetmiyordur ondan varsa nokia kalın şarj makinesi onla dene ben oyle yapıyorum bazı bilgisayarların usb leri kaldırmıyor tabi hdd de de guç girişi olması lazım
-
öğrenmiş olduk. usblere özel bi ilgim var nedense^^