Taşınabilir (Harici) Hard Disk
-
vede western dijital al memnun kalırsın benim 2 tane var 2 side wd.
-
peki arkadaşlar ben size bişey daha sorcam.
ben üni. için zonguldaktayım ve maalesef ki bu ... şehirde doğru düzgün hiçbirşey olmadığı gibi vatan comp.,media markt tarzı yerler de yok. birtek teknosa ve gold un küçük birer bayisi var.
Şimdi ben bu bayilerden aradığım ürünü bulsam dahi fiyat yada kampanya gibi koşullar sağlanmaz!
Peki benim herhangi bir kampanya ürününü tatilden önce buraya göndertip,kapıda ödeme seçeneğini kullanmam mümkün mü? :)
Eğer bu mümkünse hangi mağazalar bunu sağlar?
yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler
-
WD Element serisi 1TB 119 liraya 1 ay once electro world den aldi ve yolladi bi arkadas memnunum sorun yok :) tekrar tesekkurler fifsonic muridimize :)
-
2 gün önce teknosadan 1 tb lik 2.5 fişsiz toshiba hdd aldım 265 tl ye.tavsiye ederim.
-
hocalar bu 2.5 veya 3.5 nedir +sı -si ?
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------boyut hocam boyut. taşınabilirlik açısından kolaylık ++ sı
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam bunlar inç cinsinden boyutları ve 2.5" olan diskler adaptör gerektirmeden usbden güç alarak çalışıyorlar ama yazma ve okuma hızları 3.5" olan disklere göre biraz düşük oluyor.
3.5" olan diskler ise hızlılar ama çalışmaları için 220v ile beslenen adaptöre gerektiriyorlar ve tabi ki bu adaptörü bağalayabileceğin bir priz. bunu her zaman bulmak kolay olmayabiliyor.
ayrıca 2.5" olan diskler kot pantolonun arka cebine sığabilecek büyüklükte olurken 3.5" olan diskler biraz daha büyük oluyorlar ve öyle bir cebe sığmaları biraz zor oluyor.
-
bimekste indirim var 1tb 2.5 harddiskte 1 günlük bakın bi WD
-
Hocam vatanbilgisayar dan da fiyat al kampanyaları çok oluyor
-
Ayın 13ünden sonra alıncak bu harddisk my91le beraber alıcağız,maximumla anlaşmalı indirim yapan ya da uzun taksitlendirme yapan yerler olsa daha iyi olur.2.5'' daha mantıklı duruyor,önbellek önemli.