Tasinabilir HDD Alacagim Hangi Marka Ve Onerileriniz ?
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
@Dos_Attach
senin söylediğin 320 gb ve e-sata'sı bile yok. benim verdiğimi incele bi.1 tb, e-sata ve 7200rpm. çokta şık alet
hacım senin dediğin aletle benim dediğim alet arasındaki farkı anlamadın sanırım
birisi 2.5" diğeri 3.5" -
seagate kullanıyorum 1 yıldır memnunum
-
Seagate al keyfine bak.
-
Hocam linklere bakmadım detaylı inceleyecek kadar vaktim yok o yüzden direk marka üzerine konuşayım. Seagate al derdim 3 sene önce olsaydı fakat şu an demek istemiyorum. Benim yaşadığım, yakın çevremdekilerin yaşadığı problemler + duyduklarım yüzünden soğudum :) FujitsuSiemens vardı notebookta 2.5 sene kullandım kaç kere düştü bilgisayar en ufak problem yaşamadım + ses yapmıyor. Ama 80gb yetersiz kaldığından değiştirmek zorunda kaldım Samsung aldım. Çok dikkatli dinleyince arada bir ses yapıyor o kadar fazla bir problemi yok. Ama peki hangisini alayım diye sorarsan Western Digital derim :)
Birde şöyle birşey var elektronik 50% şans işi. En kral en güvenilir markanın bile ürünü problemli çıkabiliyor. Birazda şanslı olacaksın :D
-
http://online.migros.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do;jsessionid=yMwnKyFLtYjGhndRTqy182NcswHhsLC0lnQhJGysNRhn271MSvQy!2824284?psi=10042616&categoryId=12883&name=SAMSUNG+3%2C5%22+1TB+HARDD%C4%B0SK
migroslarda 1tb samsung 169 tl -
samsung ya da seagate al
ben de seagate war 1tb gayet memnunm
-
volkan bunu yazdı:
http://online.migros.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do;jsessionid=yMwnKyFLtYjGhndRTqy182NcswHhsLC0lnQhJGysNRhn271MSvQy!2824284?psi=10042616&categoryId=12883&name=SAMSUNG+3%2C5%22+1TB+HARDD%C4%B0SK
migroslarda 1tb samsung 169 tl
-----------------------------Hoca bunu nereden buldun :D Migros Kangurum gayet ilginc dogrusu ...
-
benimki mikrobox ama aslen fujitsi, yani içinin harddiskii fujitsiymiş iyimiş fujitsi memnunum
-
Tabiki seagate...
yoksa western..
yoksa maxtor
yoksa alma
-
çeşit katalım :W
Hpler güzeldir.. he yok o pahalı dersen wdler güzel :) seagate ile nedense sürekli sorun yaşadım (harici disk olarak değil normal disklerden) o yüzden onu söylemiyorum..