folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Taşınabilir Hdd Önerileriniz Lazım

Taşınabilir Hdd Önerileriniz Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

peki bütün bilgisayarlar 3.0 ı çalıştırır mı ?

hayır yeni çıkan anakartlar ve laptoplarda var şuan yeni bi teknoloji ve ileriye dönük haliyle :)

yani arşiv demek uzun ömürlü demek :) o yüzden 3.0 da diretiyorum. yarın bi gün yeni bi laptop ve sistem topladıgınızda tam uyumlu hızlı performanslı kullanabilesiniz.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

hayır yeni çıkan anakartlar ve laptoplarda var şuan yeni bi teknoloji ve ileriye dönük haliyle :)

yani arşiv demek uzun ömürlü demek :) o yüzden 3.0 da diretiyorum. yarın bi gün yeni bi laptop ve sistem topladıgınızda tam uyumlu hızlı performanslı kullanabilesiniz.

sordum 2.0 diyor hocam 2.0 önerileri olsun lütfen

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacy5000ard-eesn-2,5-500gb-my-passport-essential-kirmizi-usb3.0--usb2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=50159

3.0 ve 2.0 destegi ile mukkemel kucuk boyutu ile onerim :))

renk secenekleri mevcut :)))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hoş geldin genç seni görmek güzel  alacaksan ben de 3 gün önce aldım dün elime geçti hepsiburadadan wd nin bi modelini aldım

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-elements-750gb-25-5400rpm-tasinabilir-disk-wdbabv7500abk-eesn-/ProductDetails.aspx?productId=bd85440&categoryId=100225

ilgili adreste var 750 gb 173 lira şuan gayette güzel bi hdd daha önce teknosadan trandscend diye bi hdd aldım 640 gblik hem memnun kalmadım hemde performansı kötüydü bide pahalıydı  alacaksan tavsiyem o fiyat aralığında wd nin yukardaki hdd sidir

3.0 a gelince dosya aktarmadaki yeni nesil hız bakımından diye biliyorum an itirbariyle çoğumuz için gereksiz çünkü  3.0 ı sağlayacak anakartımız yok ama sen diyosanki ben bu yaz bilgisayarı değiştirecem 3.0 al ama değiştirme niyetin yoksa 2.0 almanda zarar yok senin için aynı şey

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

hoş geldin genç seni görmek güzel  alacaksan ben de 3 gün önce aldım dün elime geçti hepsiburadadan wd nin bi modelini aldım

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-elements-750gb-25-5400rpm-tasinabilir-disk-wdbabv7500abk-eesn-/ProductDetails.aspx?productId=bd85440&categoryId=100225

ilgili adreste var 750 gb 173 lira şuan gayette güzel bi hdd daha önce teknosadan trandscend diye bi hdd aldım 640 gblik hem memnun kalmadım hemde performansı kötüydü bide pahalıydı  alacaksan tavsiyem o fiyat aralığında wd nin yukardaki hdd sidir

3.0 a gelince dosya aktarmadaki yeni nesil hız bakımından diye biliyorum an itirbariyle çoğumuz için gereksiz çünkü  3.0 ı sağlayacak anakartımız yok ama sen diyosanki ben bu yaz bilgisayarı değiştirecem 3.0 al ama değiştirme niyetin yoksa 2.0 almanda zarar yok senin için aynı şey

sağol abi ileteceğim işte bende bunu buldum aslında ileteyim beğenenler var diye 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

up  arkadaşlar bunu buldum indirimde sizce nasıl ? http://urun.gittigidiyor.com/WD-ELEMENTS-1TB-HARICI-3-5-DISK_W0QQidZZ41618185

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

up  arkadaşlar bunu buldum indirimde sizce nasıl ? http://urun.gittigidiyor.com/WD-ELEMENTS-1TB-HARICI-3-5-DISK_W0QQidZZ41618185

yanına taşımayacaksan ayda yılda bir yanıma alırım diyorsan 3,5 , yok portatiflik önemli diyorsan 2,5 al

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

3,0 ve 2,0 desteyı verenler calısıtrır senın anakartın hangısını desteklıyrsa onun hızında

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

barış 3.5 inç alma bence yanında taşıyabileceğin rahat bişey olsun sana dediğim harddiski 185 lira olan harddiski 3 gün önce 125 e aldım  indirimden madem ucuz almak istiyosun bence kampanyaları takip et

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 2550 Toplam Mesaj: 20