Taşınabilir HDD Parçalama
-
http://www.hizlial.com/samsung-m3-500gb-25-usb-30-tasinabilir-disk-stshx-m500tcb/30.031.1271.0094
arkadaşlar içindeki hdd için aldım sökemiyorum. vida arıyorum yok etiketlerini söktüm ayaklarında slikonlar vardı onları söktüm altında vida vardır diye yok. sanırım geçmeli. ama nasıl bir keçme ise bir türlü açamadım en sonunda kırıcam. Anlayan varmı.
-
laptop adaptorleri gibi vida yoksa sıcak baskıdır kırarak açacaksın
-
teşekkürler zorudan söktüm hallettim.
-
hocam zorun ne :)
-
tasınabilir hddler normal 2.5 inç hddlerden daha ucuz oluyor. alıp pc ye takıyorlar arkdasda oyle yapacak sanırım, ama bazıları uymuyor onuda söyleyelim.
nasıl bir mantıkla daha ucuz oluyor onu tam kestiremiyorum
-
sorma buda uymayanlardanmış :)
-
DestinatioN bunu yazdı
tasınabilir hddler normal 2.5 inç hddlerden daha ucuz oluyor. alıp pc ye takıyorlar arkdasda oyle yapacak sanırım, ama bazıları uymuyor onuda söyleyelim.
nasıl bir mantıkla daha ucuz oluyor onu tam kestiremiyorum
bende öyle yapmıtım :)
-
NuLL29 bunu yazdı
sorma buda uymayanlardanmış :)
saginda solunda tirnaklar var :) goz var nizam var 2 cm yukseklik var nasil sigacak hocam notebook'a
ucuz olmasinin sebebi daha verimsiz calismaya gore dizayn edilmis olmalari oluyor.
-
Devir hızları ve önbellekleri daha düşük. 7200 devirli scorpio black ı kendim kutuya koyup kullanıyorum. Bu samsung kendinden kutulu hdd lerden kat be kat hızlı.
-
bende bı hdd alacaktım sımdı harıcı alıp senın gıbı ıcını sokup takacaktım laptopa sımdı ıcınde sata gırısı olanları nasıl anlayabılırız :)
bende bu hdd yı almayı dusunuyordum ıyı oldu bu konuyu gordugum :)
-
Alda elinde patlasın :)
Sata olup olmadığını anlamadan alma. Şimdi bedavadan harici aldım açtığım için geride iade edemicem. Hani bileydim 750 liğini alırdımda hiçolmazsa bir işe yarardı. Neyse artık siz dikkatli olun.