Taşıyıcı 3 & Transporter 3 (2008)Altyazılı - 26 Aralıkta Vizyona Girecek Film
-
2. yi kaç kere izledim bilmiorum. 3 ün de sinemaya gelmesini bekliodum. çok tşk.ederim dostum.
mutlaka izleyin müritler ;)
-
1 le 2 yi ağzım açık izlemiştim :D bunuda hemen indiriyorum
-
gereksiz abartının bolca bulunduğu gereksiz bir seri ama bu adamın olması bi derece + sağlıyor...
-
Güzel film güzel paylaşım teşekkürü borç bilirim...
-
Transporter 3 R5 XViD-mVs
Tür : Aksiyon
Yönetmen : Olivier Megaton
Senaryo : Luc Besson
Yapım : 2008, Fransa , 100 dk.Not:Bilmeyenler için bu R5 Rusya'da çıkan DVD sürümüdür. Önceki TC ve TSlerden kalitelidir..
Frank Martin'e, Ukrayna'nın Çevre Koruma Ajansı başkanı Leonid Vasilev'in kaçırılan kızı Valentina'yı ulaştırması için baskı yapılıyordur.
Bu tehlikeli yolculuk Marsilya'dan Stuttgartt'a ve Budapeşte'ye, oradan da Karadeniz'deki Odesa'ya kadar sürecektir.
Bir fransız aksiyon filmi olan Taşıyıcı serisi, 3 yıl aradan sonra 3. filmiyle beyazperdede.SS;
-
İlk sayfadaki linkten indirdirm izledim görüntü fena değil film süper. Teşekkür ettim ama bi daha ediyim dedim.
-
Geronymo51 bunu yazdı:
-----------------------------
İlk sayfadaki linkten indirdirm izledim görüntü fena değil film süper. Teşekkür ettim ama bi daha ediyim dedim.
-----------------------------Hacı ilk bastakiler TC- TeleCine yani su vhs kasetleri gibi seyden digital ortama aktarilan goruntu :D
R5 ise bildigin DVD. (Rusya'da cikan ucuz dvdler)
Yani bariz bir goruntu farki (bitrate) vardir.
-
tamirhanede ismail yk afişi var le le le
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------Geronymo51 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hacı ilk bastakiler TC- TeleCine yani su vhs kasetleri gibi seyden digital ortama aktarilan goruntu :D
R5 ise bildigin DVD. (Rusya'da cikan ucuz dvdler)
Yani bariz bir goruntu farki (bitrate) vardir.
-----------------------------Ayıp ettin kardeşim sırf senin bu anlatımın için seninkileride indiririm nolcak sanki...