Tasolarını Satan Arakdaşımı Maliye Görüşmeye Çağırmış
-
tasoya kadar düştünüzmü a.q gidin usulsüz ihaleleri, girişim dehası bakan başbakan cumhurbaşkanı çocuklarını takibe alın
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
Dos_Attach bunu yazdı:
hiç bişey olmaz çünkü zaten gg üzerinden satış yaparken kesilen %10'luk payın içinde vergisi cartı curtu felanda var.
-----------------------------nası vergisi cartu curtu var nerde yazıyor ? o sadece gg nin aldığı komisyon %10, yanlışım varsa ispatla !
Satış komisyonu, satışı başarıyla gerçekleşen işlemler sonunda, satıcıdan alınır.
GittiGidiyor, satış komisyonu, banka kredi kartı hizmet bedeli ve KDV dahil olmak üzere gerçekleşen satışlar için %10* komisyon alır.
* %10 komisyon oranının dökümü: %3 ila %4 KDV ve Banka kart hizmet bedeli(her bankanın farklı hizmet bedeli olabilir) + %6 - %7 GG geliri
kdv dediğin vergi değilmi hocam ? -
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Malesef, adamlar kendi odeyecekleri vergi oranini da o miktara katmislar, onu soyluyorlar. Eger bizim yerimize vergi odeselerdi, herkes deli gibi internet sitesi yaptirirdi, urunleri internetten gosterip, GG uzerinden satardi fakat malesef oyle kolay olmuyor. Bizim faturasiz olarak satip kazandigimiz para uzerinde KDV ve gelir vergisi var, %18 ve %20 :)
-
sakın imza atmayın. atmazsanız cezaları kabul etmemiş olursunuz atarsanız o cezaları sizden tahsil ederler.ama atmazsanız mahkemeye verirler iyi bi avukatla işi çözersiniz hiç bişey yapamazsanız mahkemeyi ertelersiniz vs...
-
ajan1111 bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
maliyeye bak lan eskiden milletin ayağına giderdi şimdi ayağına çağrıyor :)
----------------------------- -
evet böyle bir ibnelik var, ne yapacaksınız bakın yol gösteriyorum :) sahibinden.com gibi sitelerde 10-12 yakınınızın adı soyadına hesap açacaksınız, kargolama yaparken de bir ayda aynı isme 5-6 kargoyu geçmeyeceksiniz, yine eş dost akraba üstünden kargolayın gitsin. yine güzel bir numara çok sayıda farklı hesap kullanın ve bir kaç dernekte üye olun, derneğe bağış olarak geldi ben de iletiyorum dersin, bin tane yöntem var.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
tasoya kadar düştünüzmü a.q gidin usulsüz ihaleleri, girişim dehası bakan başbakan cumhurbaşkanı çocuklarını takibe alın
-----------------------------+1 hocam
ağlancak halimize gülelim ne diim :|
-
sahibinden'e bulaşmazlar inşallah g*te gelmeyelim anasını satayım ya millet ne filmler çeviriyo gören eden yok, 2-3 ürün satıcaz onun vergisine göz dikti adiler.
-
SpArK bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Malesef, adamlar kendi odeyecekleri vergi oranini da o miktara katmislar, onu soyluyorlar. Eger bizim yerimize vergi odeselerdi, herkes deli gibi internet sitesi yaptirirdi, urunleri internetten gosterip, GG uzerinden satardi fakat malesef oyle kolay olmuyor. Bizim faturasiz olarak satip kazandigimiz para uzerinde KDV ve gelir vergisi var, %18 ve %20 :)
valla hocam ben öyle biliyordum. neyse öğrenmem iyi oldu sağolasın. -
aynı durum tarımda da yaşanmaya başladı.
hibe yardımı için alet edevata başvuranlar dan önce bir beyan alınıyormuş bu beyanları maliyeye de bildirmiş müdürlükler bundan dolayı bir çok çiftcide vergi mükellefi olmuş. olmasın değil olsunda . binlerce arazisi olupta ekilmeyen arazilerin ekilmiş gibi gösterilip destek alanlara ne demeli?