folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tatil Önerisi Sezon Sonu

Tatil Önerisi Sezon Sonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çift olarak sezon sonu tatil yapmayı planlıyoruz. Bölge olarak tercihen akdeniz ege bunun yanında bütçemize uygun ulaşımı kolay olan önerdiğiniz yerlerde olabilir. Bütçe olarak herşey dahil maximum 600 TL olarak ayırdım. Gün olarak 4 ya da 5 gün. Sezonun en uygun olduğu dönem Ekimin ilk 2 haftası uygundur. (Kurban Bayramına kadar) Tatil derken beklentim ağırlıklı plaj, deniz, havuz.. kısmi olarak da gezi. Bildiğiniz uygun temiz sorunsuz otel pansiyon var mı ? Ya da herşey dahil otel mi önerirsiniz ya da sadece kalacağımız uygun bir yer ve etrafında gezip görerek yiyip içmek mi ? Bunları ele alırken bütçemizi ve araçsız gideceğimizi göz önünde bulundurmanızı istiyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Tatil aralığı belirttiğim gibi 2-12 Ekim arası herhangi 4-5 gün. 

MOD : 

1. Tamamı kalın, italik, altı çizili, renk renk mesaj yazmak yasaktır. Aksi taktirde "Altıncı Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Araçsız gidiş, 4-5 gün, çift olarak, herşey dahil otel max 600 tl ?!?!?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Yol hariç tabi ki :) Öyle bir dedin ki tatilden soğudum :D

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Up..

HC
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    haziranda alanya da gunlugu 90 tl den kaldk arkadasla tur la gittik turu dsvreden cikar direk otelle irtibat kur hocam biz 2 erkek gittik diye almadi otel sonra tur uzerinden arattik aldilar :)) gidince de boyle yaptiniz dedik :d

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Akyaka. Tertemiz deniz mis gibi doga. Ucuz kucuk bir yer.

Kuşadası daha buyuk yapacak daha cok sey var. Panorama hill otelde kisi basi 60 tl ye

Kalmustik hersey dahil sistem alkollü.

Tatilsepeti.com gir fiyatlara bak hacim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Hocam panorama hill bayagı uygun geldi. Otel gerçekten söyledikleri gibi mi ? Çift olarak gideceğiz havuzu plajı buna uygun mu ? 

HC
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

Hocam panorama hill bayagı uygun geldi. Otel gerçekten söyledikleri gibi mi ? Çift olarak gideceğiz havuzu plajı buna uygun mu ? 

Hocam kusadasinda deniz cok kotu. Otel zaten deniz kenarinda degil yukarda biraz daha ama yuruyerek 15dk.

Havuzu felan otel guzel. Fakat deniz sefasi istiyorsan akyakaya bak. Orasida sessiz sakindir.

Burda bodrumda yani kisi basi 60 tl kahvalti dahil pansiyon var. Denizi guzel sana uyarmi bilmem.

En guzeli hocam tum turkiye gidecegin tarihi gir tatilsepetinden fiyatlara bak ben ve 5 ark şubatta erken rezervasyon

Ile almistik 60 a teldeyim eve gidince detayli bakayim size.

Bodrumda tanidk bikac yer var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

olimposa gidin. türkmen tree house var. eylülün ikinci haftasından sonra bungalowlar kişi başı 25 tl. sabah kahvaltısı açık büfe vede akşam yemeği açık büfe. ben eylülün 15 i gibi gidicem arkadaşımla bir haftalık

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

öyle 50-60 liraya bodrumda herşey dahil 5 yıldızlı oteller 3-5 sene önceydi artık yok böyle birşey

sen ultra herşey dahil bir otele git hocam sabah kahvaltıyı ettin öğlen akşam dışarı çıkıp restorana para mı harcıcan bunuda düşün

zaten aynı paraya gelir o yüzden doğru düzgün herşey dahil bir otel bak

bodrumda torba tarafında belki ucuz yollu oteller vardır

yada doğru düzgün bi yer için gümbet tarafındaki otellere bak 2-3 gün kalırsın ama sıkıntı çekmezsin...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

öyle 50-60 liraya bodrumda herşey dahil 5 yıldızlı oteller 3-5 sene önceydi artık yok böyle birşey

sen ultra herşey dahil bir otele git hocam sabah kahvaltıyı ettin öğlen akşam dışarı çıkıp restorana para mı harcıcan bunuda düşün

zaten aynı paraya gelir o yüzden doğru düzgün herşey dahil bir otel bak

bodrumda torba tarafında belki ucuz yollu oteller vardır

yada doğru düzgün bi yer için gümbet tarafındaki otellere bak 2-3 gün kalırsın ama sıkıntı çekmezsin...

Torba ve gümbet ti ilk tercihim. Fakat gerçekten düzgün bir otel bulamadım. Hep sorunlu şikayeti bol olan mekanlar. Diğerleri ise malum bütçeye uygun değil. Sizin önerebileceğiniz yer varsa memnun olurum.

HC
Toplam Hit: 1835 Toplam Mesaj: 16