Tatil Yeri Bulamıyorum.
-
MaxeL bunu yazdı
hocam bodrum'da turizimci olarak önerebilceğim otellerden biridir fiyati uygundur açık büfe vs vardir. feci şekilde bayan doludur otel :D
bodrum holiday resort spa
Hocam bayan dolu olması şimdilik benim için negatif bir durum. Bodrum kalabalık hocam sevmiyorum orayı
Karaburuna baktım içime sindi gibi. Hiç duymamıştım daha önce
-
livane bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
hocam bodrum'da turizimci olarak önerebilceğim otellerden biridir fiyati uygundur açık büfe vs vardir. feci şekilde bayan doludur otel :D
bodrum holiday resort spa
Hocam bayan dolu olması şimdilik benim için negatif bir durum. Bodrum kalabalık hocam sevmiyorum orayı
Karaburuna baktım içime sindi gibi. Hiç duymamıştım daha önce
ucuz diye çok fazla avrupalı tercih ediyor hocam iyi otel fiyata göre. gene bodrumla ilgili birşey lazım olur pm atabilirsin iyi tatiller şimdiden
-
Acayip İngiliz var mk saat dörtte bağıra çağıra sus dersin anlamaz holiganları hepsi beleşçi marketten sigara almayacaklar nerdeyse ama Sigara bedava İngiltere ye oranla işte her şeyin içine et sistemi olay.olimpos demişler bende köyceğiz ekinci ye gitmiştim süper sessiz bir yer Karaburun mordoğan Bi başkadır bilene.
-
enes bunu yazdı
Başka konu açmadan senin konunu da yukarı çıkarmak maksadıyla, bende istanbul dan 3-4 saat uzaklıkda yerlerde termal kaplıca arıyorum aile için.
Bütün gün aradığım her yer full.
Bolu da mudurnu tarafında istanbuldan yaklaşık 3-4 saat civarında avrupa yakasındant Sarot termal otel vardı bakabilirsin güzeldi hem otel hem devremülk tarzı vardı
-
caldii10 bunu yazdı
Türkiye'nin (nerdeyse)en bakir kalmış , İzmir ilinin Karaburun ilcesinin Mordoğan beldesi. Ardic plajı.ardic otel olarak adres telefon bulursun.denize 300 metre. Ardıç plajını görsellerde ve videolarda incele.otel fena değil.pisman olmazsın.fiyatlatini bilmiyorum. otelin yanında tarlada barakada kaldigimdan hiic otel fiyatı bilmem.
Uzun lafın kısası, mordogan iyudir.sakindir.kro yoktur.hirli hırsız yoktur.memnun ayrilirsin
hocam orası taşlıkmış galiba. Bİ butik oteli aradım burada her taşlık öyle plajı yok dedi. Öyle mi ?
-
Mersin / Anamur --> Çoğu bilmez
Yolları çok kötüdür fakat kimse gidemediği için bakirdir denizide plajıda.
Yerli halkından başka kimse olmaz genelde.
-
arsuz hatay
-
hatayi bunu yazdı
arsuz hatay
Arsuz da tatil yapılmaz fiyatlar çok pahali
-
enes bunu yazdı
Başka konu açmadan senin konunu da yukarı çıkarmak maksadıyla, bende istanbul dan 3-4 saat uzaklıkda yerlerde termal kaplıca arıyorum aile için.
Türkiye’nin şu an açık ara en iyi Termal Tesisi : Narven
Bolu’da. Kesinlikle oraya gidin.
-
enes bunu yazdı
Sakarya Akyazı Kuzuluk Kaplıcalari
tatil ucuz temiz yaz geliyor balinaya farzda bana mı haram tatil yeri tatili ucuza kaptım