Tatile Nereye Gidilir | 2010
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
maldivler :)
evet doğru yer.:) ormancıktaki ağaçtan cup denize :) sessiz ve sakin..tek sorun para..her üye sana 1 tl gönderse gidersin :) -
kesin değil ama bi kaç arkadaşla izmir tarafına gidip çadır kurmayı düşünüyoruz. bi tane de size buluruz komşu oluruz.:D
-
Macera turizmi için Irak olabilir mesela (:
-
mitokondri bunu yazdı:
Sessiz, sakin, denizi ve ormanı olan, sahili ve ortamı çok kalabalık olmayan, hatta tenha olan, ama barı marı olan bi de orta halli ucuzlukta olan bi yer var mı bildiğiniz? Malum yıllık izin yaklaşıyor, bi hafta mis gibi oh :)
izmir çandarlı tam istedgn yer. -
Metanet bunu yazdı:
mitokondri bunu yazdı:
Sessiz, sakin, denizi ve ormanı olan, sahili ve ortamı çok kalabalık olmayan, hatta tenha olan, ama barı marı olan bi de orta halli ucuzlukta olan bi yer var mı bildiğiniz? Malum yıllık izin yaklaşıyor, bi hafta mis gibi oh :)
izmir çandarlı tam istedgn yer.
İzmirden nefret ediyorum. Güneyin kuytu köşeleri lazım bana sessiz sakin mavi ve yeşilin buluştuğu noktalar :) -
OLİMPOS gidilebilecek en güzel ve çok pahalı olmayan yerdir
-
Rusya'ya vize kalktı.
Yunanistan'a da günübirlik ziyaretler için bu yaza vize kalkıyormuş.
-
Merkeze çok uzak olmayan ama doğa güzellikleriyle dikkat çeken (örn:fethiye) gibi yerler varmı tavsiye edeceğiniz.
Fethiye müthiş bir yer ama merkeze çok uzak ve çok pahalıymış. -
az aklin varsa bodrumdan sasma derim, neticede tatil dedigimiz sey EGLENCE üzerine kuruldu oldugundan mütevellit
Bodrum/gümbet bu konuda sana yine ayni hazzi yakalatacaktir.
Haa..
Yok efenim ben farkli yerler görüp farkli izlenimler farkli tecrübeler istiyorum diyorsan o senin bilecegin iş..
-
memleketin 4bir yanını apaçi sarmışken ne tatili...