Tatilegel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

mülkleri benim değil arkadaşlar mülkler benim olsa neişim olur paso fındık kırar keyfime bakarım pc başında ömrümü çürütmem

tasarımı yapan akdenizli kardeşim ugurdur sağolsun

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Yanlış konuya gönderme yaptım :|

Edit.

1-618-GR tarafından 05/Kas/12 23:27 tarihinde düzenlenmiştir

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siteni gezdim, hem up oldu hemde google hap oldu :D

Gırgırı br yana bırakacak olursak; sitenin eksiklerini söylemek isterim gördüğüm kadarıyla...

- Bursa Gemlik'ten Antakya Dörtyol'a kadar bütün Ege ve Akdeniz'de ki tatil beldelerini eklemelisin,

- Tüm otellerin internet siteleri var, onlardan kendi otelleri ile ilgili bilgileri sitende barındırmalısın,

- Temayı yapan arkadaşa rica edip; sitenin İngilizce, Almanca, Rusça, Flemenkçe gibi Akdenize gelen turistlerin popülasyonlarına göre dilleri eklemelisin,

- Bölge ile ilgili makaleler eklemelisin (her dilde)

- Faydalı bağlantılara bölgede ki belediyelerin linklerini eklemelisin (güvenirliliği arttırır)

- İleri ki dönemde bot yardımıyla veya XML ile otellerde ki kampanyaları sitenden duyurmalısın, küçük bir ücret karşılığında

- Yalan yanlış da olsa sitenden faydalanarak tatile gidenlerle ilgili yazılar yazdırmalı ve videolar çektirmelisin.

İşte o zaman dadından yinmez

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 2598 Toplam Mesaj: 24