Tatilya Neden Yıkılıyor?
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------
inf0xeR bunu yazdı:
kuzey ırağa satıldı ordan bir şirket aldı oraya kurucaklarmış bende gazetede okudum
kuzey ırağa tatilya mı kuracaklarmış :P
evet herşeyleri tamam bir tatilyaları eksikmiş onuda tamamlayalım demişler:). yanlış hatırlamıyorsam barzani piçlerinden biri almıştı. -
duyduğuma göre içinde kaza olmuş biri yaralanmış ciddi şekilde yada ölmüş.. tabi duyduğum böyle doğruluğunu bilemem.. bu yüzden kapanıyormuş..
-
barza denen mahlukatın aşiretinden malaşin barzani deyi biri almış 1.1 milyon dolara hadi hayırlı olsun.
-
duydugum kadarı ile otobuste konuşurlarken duydum orası süleyman demirelin kaynının imiş barzani satın almış ve ırakta kurulmuş
-
hoca içinde alabora die bişe var belki gidenler bilir :). işte ondan biri düşmüş ve ölmüş. o yüzden zaten el atmış oraya ve kapatmaları buna dayanıyor .. die biliyorum :)
-
vayy a.q. barzani trenin en ucunda piçleri arkasında :) tren inşallah raydan çıkar .a.q.
-
içi ıraka satıldı yılıma nedenide kocaman bi alışveriş merkezi yapıcaklar yerine herhalde bahavsu felanda birleştiricekler ona
-
azrail_baba bunu yazdı:
duydugum kadarı ile otobuste konuşurlarken duydum orası süleyman demirelin kaynının imiş barzani satın almış ve ırakta kurulmuş
-----------------------------ewt bildiğim kadarıyla sülonun kaynının yeriydi onun cumhurbaşkanlığı döneminde arazi ve kredi verilmiş adamda tatilyayı yapmış parasını fazla fazla çıkarttıktan sonrada tatilyadan kurtulup daha çok getirisi olan ve daha prestijli bi yer yapıcakmış...
yani tatilya sadece o araziyi kapabilmek için yapılmış...
-
tatilyaya kredi borcu yüzünden iş bankası el koydu sonrada açık artıtma yoluyla satışa sundu. en çok parayıda iranlılar vermiş bende sizden duydum sadece satışa sunulduğunu biliodum. bu arada tatilyada birinin öldüğü doğrudur, bi keresinde bizde alaborada mahsur kalmıştık 35 dakka beklettiler bizi.
-
yaw ne kadar çok tatilyaya yakın mürid varmış bea.. bende bu taraflarda tbt den kimse yoktur die düşünüodm
Toplam Hit: 5037 Toplam Mesaj: 22