Tatlı Hayat Dizisi HD Olarak Youtube’A Geldi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

    Hatırladığım gibi değilmiş. 10 15 dakika izleyince gerçekten çok göze batıyor Türkan Şoray'ın oyunculuğu.

    HD kaliteside günümüzde ki HD kalitesini karşılamıyor artık :D Analog kamera olsaydı da Kemal Sunal filmleri gibi restorasyonla kaliteli bir şekilde izlenebilseydi keşke.

    Yorgo vs İhsan ve Menekşe vs İhsan sahnelerine çok gülüyordum. Gülme efektide olmazsa olmaz zaten.

    Eskiden de sıkıcı diziydi simdi de sıkıcı

    Bunaltici bir seri süratli soluksuz replik var , zaten cakma cukma dizi bunlar Orjinalini izlemek daha iyi uyarlama bu dizi Turkiye her konuyu caliyor hic orj. bir fikir yok

    Veyahut acacan Seinfeld(respect!) bunlarin atasini, bakacaksin keyfine.

    Dönemine göre sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. 2000 yıllarında ki sitcom yeni yeni örnekleri geliyordu. Komedi dizilerine bakarsan şive yeni ismiyle ağız komedisi daha ağırlıktaydı. 

    Bu dizi 2000'lerde ilk çıktığında farklıydı o yüzden merak ediliyordu. Zaten o zaman ki yıllarda çıkan sitcomların bir çoğu uyarlamaydı. Böyle bir izleyici kültürü ve yazarı yoktu bizde o zaman. Orjinal fikir değil diyorsun ama farklı bir kültür afro-amerikan diziyi uyarlamak bence zor bir iş. Çatışma bile farklı. Beyaz - Siyahi, Türkiye - Yunanistan. Diyaloglar karşılaştırıldığında Türk televizyonları için orjiinal olduğu kabul edilebilir. 106 bölüm sürmüş.

    İlk izlediğim sitcom dizisi. Bu dizinin izlenmesinin en büyük sebebi oyuncularıdır. (O hanımefendiyi saymıyorum :D) Oynayan oyuncular, hatta gelen konuk oyuncuların çoğu tiyatro tozu yutmuş kişilerdi. Bu yüzden izlenebiliyordu. Ben çıktığı ilk yıllarda izlemememe rağmen, Haluk Bilginer'in abartı oyunculuğuna gülebiliyordum yinede. Şimdi ise ilk bölümden midir yoksa gençlik heyecanından mıdır aynı keyfi alamadım. BUNA İNANABİLİYOR MUSUN SEVİNÇ, BUNA İNANABİLİYOR MUSUN :D

    Y

    şu anki toplumda herkes çok keko olduğu için çok yapmacık geliyor bu dizideki her şey ama 20 yıl önce yapmacık gelmiyordu. tv de, dizide, haber bülteninde vs bu kadar keko görmüyoduk. ülkenin cumhurbaşkanı bile doğru düzgün konuşamıyo ne kadar yarak kürek kelime varsa cümle içine sıkıştırma derdinde.

    Bilerek yapiyor o Planlı. Basit kekoluktan degil

    Arapca kokenli kelimelere asinalik ve MERAK İLGİ yaratmak istiyor , bir kultur boyle yaratilir tabi bunun yaninda bir cok enstrumanda kullaniyor (:.


    Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 1420 Toplam Mesaj: 12
i̇hsan yıldırım