Tatsız Bir Durum
-
Hocam başın sağolsun. Çok üzücü bir durum gerçekten :(
Neden mısıra defnettiniz merak ettim?
-
Ah kardeşim ya gerçekten Allah sabır versin gerçekten sabır versin..
-
Hocam Allah sabır versin,başınız sağolsun :(
-
Hocam çok üzüldüm. Ne desem boş yaşanmadan bilinmez bu acı. hayat çok zor
-
Dayı allah rahmet eylesin be vallaa gözlerim doldu :(
-
Hepinizden Allah razı olsun.. Sağolun..
@SPY-CX5 Kardeşim orada vefat ettiğinden orada kalmasının daha uygun olacağını hanımla karar verdik.. -
Allah rahmet eylesin 8 yaşında sizler için zor bir acı ama emin ol o şimdi cennete çook mutludur hocam başınız sağolsun...
-
Allah cennette kavuştursun inşallah
-
HAKMAN bunu yazdı
S.A Kardeşler ..
Bilen biliyordur ama hatırlatma yapmış olayım kızım hakkında şöyle bir konu açmıştım..
http://www.tahribat.com/Forum-Dua-Ve-Iyiniyetlerinize-Ihtiyacimiz-Var-173423/
İlik nakli olan kızım ne yazıkki Hastane mikrobu denilen bir illete yakalandı.. Olağanüstü bu illetle mücade ettiki bu illet her türlü tedaviye karşı müdafa geliştiriyor.. Ama ne yazıkki kızımında bir dayanma gücü vardı ve oda oraya kadar dayandı.. Rabbim bize emanet verdiği emanetini bir süre önce geri almıştır. Kızım girdiği bu ikinci mücadelede gene lösemiye yenilmedi ama hastane mikrobu onu yordu ve sevgili yavrum hayatını kaybetti.. Mısıra defnettik kendisini..
Bu her bakımdan zor geçen günlerinde bana hep destek olan dua eden arayan soran yüreği hep benim yanımda olan her kardeşimden Allah razı olsun sağolsunlar..
Ne fazla söz yazmak geliyor nede edecek kelam bulunuyor.. Tekrar verdiğiniz destek için hepinizden Allah razı olsun.. İnanmayan kardeşlere de çok teşekkür ederim..
Son sözümüz iman ettiğimizle olsun..
İnna lillah ve inna ileyhi raciun (Şüphesiz biz Allah'tan geldik ve O'na döneceğiz.)
Hocam çok duygusuz bir insanım ama okuyunca yemin ederim gözlerim doldu ALLAH sabır versin bunun diğer tarafıda var hocam ALLAH sizi orda birbirinize kavuşturur iyişallah
-
Hocam başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Allah kalanlarada sabır nasip eylesin