Tavana Nasıl Puzzle Yapıştırabilirim?
-
Puzzle i normal sekilde yap yapistiricisi ile yapistir.
Sonra hastanelerde rontgen kan tahlili EKG gibi bolumlere gidi yonunu yerlerde gosteren yol tariflerini yere yapilmasini saglayan seffaf yapistiricilar var onlarla tavana yapistirabilirsin.
Ben zemine yapstirdim hirdavatcidan buldum ama hirdavatciya tarif edene kadar akla karayi sectim gittim hastane koridorunda zemindeki yon tariflerinin fotografini cektim
-
https://urun.n11.com/silikon-ve-silikon-tabancasi/dayson-extra-poliuretan-mastik-280ml-P243991719?RENK=GR%C4%B0&cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI1qSVtu3f3AIVzOF3Ch2lTw9dEAQYASABEgLW4vD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Ya millet mesela ben 1000 parcayi 2 gunde tamamlayabiliyorum yaklasik 14 saat total ugrasarak. Peki 2000 parcayi ne surede bitiririm yahut 8bini. Hatta 16binler var. sure olarak dogrusal zorlukta mi olur. Tecrube eden var mi?
-
Bin parçayı bitirme rekorum 2 küsür saatti çünkü kolay bir resimdi bir tanede sadece siyah ve beyaz renklerde binlik puzzle vardı o üç beş gün sürmüştü tamamen resimdeki renklerle6alakalı yok eğer ben parçaları kategorileyip yapıyorum diyorsan ve bu konuda iyiysen daha erken bitmesi mümkün ama ben parçalara bakıp okuyamıyorum resimi mesela direk renkler ve tonlarıüzerinden gidiyorum.