folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tavana Nasıl Puzzle Yapıştırabilirim?

Tavana Nasıl Puzzle Yapıştırabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Puzzle i normal sekilde yap yapistiricisi ile yapistir. 

Sonra hastanelerde rontgen kan tahlili EKG gibi bolumlere gidi yonunu yerlerde gosteren yol tariflerini yere yapilmasini saglayan seffaf yapistiricilar var onlarla tavana yapistirabilirsin.

Ben zemine yapstirdim hirdavatcidan buldum ama hirdavatciya tarif edene kadar akla karayi sectim gittim hastane koridorunda zemindeki yon tariflerinin fotografini cektim

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

https://urun.n11.com/silikon-ve-silikon-tabancasi/dayson-extra-poliuretan-mastik-280ml-P243991719?RENK=GR%C4%B0&cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI1qSVtu3f3AIVzOF3Ch2lTw9dEAQYASABEgLW4vD_BwE&gclsrc=aw.ds

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ya millet mesela ben 1000 parcayi 2 gunde tamamlayabiliyorum yaklasik 14 saat total ugrasarak. Peki 2000 parcayi ne surede bitiririm yahut 8bini. Hatta 16binler var. sure olarak dogrusal zorlukta mi olur. Tecrube eden var mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bin parçayı bitirme rekorum 2 küsür saatti çünkü kolay bir resimdi bir tanede sadece siyah ve beyaz renklerde binlik puzzle vardı o üç beş gün sürmüştü tamamen resimdeki renklerle6alakalı yok eğer ben parçaları kategorileyip yapıyorum diyorsan ve bu konuda iyiysen daha erken bitmesi mümkün ama ben parçalara bakıp okuyamıyorum resimi mesela direk renkler ve tonlarıüzerinden gidiyorum. 

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 3395 Toplam Mesaj: 25
montaj duvar puzzle yapboz tavan monte