folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tavanı Nasıl Boyarım?

Tavanı Nasıl Boyarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocam

1-Spatula ile kazı 

2-Filli boya kapatan diye bir boya var en küçüğünden al sür kurusun tekrar sür ( 2 yada 3 kat  olsa daha iyi olur) bunu kullanmazsan büyük ihtimalle yeni yaptığın tavan boyası kusacak tekrardan.

3-sonrasında alçı ile tamir yapman gerekirse onu yap 

4-tavan boyasını 2 kat sür

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hacı boyamadan önce çamaşır suyu sıkmayı denedin mi ? bana da bi arkadşa önermişti duvardaki rutubetten çürümüş gibi olan yerlere sıktıydım 90% yok oldular

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Su alan yere alçı sürmeyin beyler. Suyu görünce hamur gibi yumuşayıp dökülüyor. Kalekim kullanın alçı yerine. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Resimdekiler kadar kötü olmasa da benim de banyoda küflenme vardı. Önce tavanı kuru bezle sildim, küfleri döktürdüm. Ardından ISONEM boya ile boyadım. Şimdi cincik gibi duruyor. Bembeyaz. Hatta tavana yakın fayans arası derzlerde hafif küf var ama tavanda yok.

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Hocam kapatan boya ile bir kaç kez geçmeden boyayınca gene gözükiyor o, ortaya çıkıyor sarı sarı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Alçı sürersen daha beter olur aldığın boya doğru içine ilave yapıştırıcı silikonlar var ondan al boyanın içine karistir Birde beyaz renk kurudugunda ortaya çıkar islakken boya surmemis gibi gorunur

Tavanda splatula çekilecek yer çoksa ispiralin ucuna tel fırça takılır tavana sürülür ama bol toz çıkar maske tak

Tamamiyle kurumasını bekleseydin daha iyi olurdu tavanın iç kısmı kadar dışı içinde su kes Vs ile tedbir almalisin 

Kolay gelsin

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocam once tavani alltan degilde catiyi ustten duzeltmen gerek. Bir seykilde su almasini onle yoksa ne boya yapsan olmaz. Cati eger beton ise uzerinde bir turlu plastik var suruyorsun ve sisiyor. Ince yari vs varsa oldukca etkili. akat once iyice temizlemen gerekiyor.

Evin icinden tavana plastik boya yapman gerekiyor. Su orani ise 10%. daha fazla koyma.Ayrica cok cok iyi karistirman gerekiyor.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 1876 Toplam Mesaj: 18
badana