Tavşanlar Hakkında Bilgisi Olanlar Bakarmısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam yok zıpzıplıyo ne ya tut kulaklarından ilk başta biraz çırpınır bakıyo kurtulamıyacam daha çırpınmaz. penisi gözüküyo zaten. ben bi ara beslemiştimde bence çok gıcık bi hayvan hiç hoşlanmadım beslemekten.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam yok zıpzıplıyo ne ya tut kulaklarından ilk başta biraz çırpınır bakıyo kurtulamıyacam daha çırpınmaz. penisi gözüküyo zaten. ben bi ara beslemiştimde bence çok gıcık bi hayvan hiç hoşlanmadım beslemekten.
    -----------------------------

bencede tavşan evde beslemek için pek ideal deil. şimdiye kadar çok fazla çeşit hayvan besledim, en çok hoşuma gden kedi oldu. bi kere çok temiz hayvanlar. tuvalet alışkanlıkları var. öyle her yere pislemez. ne versen yiyor. yemek seçmez. sevimli. falan filan..

blue leader sen bitane yavru kedi bul kendine besle. bu aralar çok var etrafta kolay bulursun. etraf kedi yavrusu kaynıyor.cinsiyetinide hemen anlarsın :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

bende besliorum anca yiyo kocaman oldu.diş erek oldğunu da bak bi yerine anlarsın zatn

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Ben de besliyorum,cinsiyeti rastlantı sonucu öğrenebildim,başka bi tavşan vardı ortamda,benim tavşan üste çıkmaya çalışınca anladım cinsiyetini : )

Ha bi de ufakkene videosu vardı,merak eden varsa http://www.browseunblocked.com/browse.php/_3D_3DwbtR/TOz8UU1RUO/40jd_2Fg2Y/0F2dv02bj5/SZiVHd19We/v8iO110662/8963e07/

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 2379 Toplam Mesaj: 15