folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Tavsiye Android Uygulamaları-2

Tavsiye Android Uygulamaları-2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

Mighty text sms isimli program bilgisayar başında çok kalan ve sms kullanan kişiler içindir. Cep telefonunuzdan yazmak ve okumak yerine bu uygulamayı marketten indirin. Sonra 1 kez açın. Otomatik olarak senkoornize olur. Sonra bilgisayarınızdan http://mightytext.net/app adresine giriyorsunuz. 1 kez google hesabınızdan bağlanmasına izin veriyorsunuz. artık bu adrese girdiğiniz her yerde telefonunuza gelmiş büyün mesajları görebilir ve aynı ekrandan istediğiniz herkese sms yollayabilirsiniz. Sistem google api kullanıyor. Gönderilen sms ler tarifenize göre ücretlendirilir. Bedava değil yani.

Bedava sms paketiniz varsa attığınız mesajlar paketinizden düşer...

-----------------------------,

tam benlik birşey hocam . airdroid kullandığımda bazen sorun çıkartıyor birde bunu deneyeceğim

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    go sms ede ayar oldum internete bağlıyken bişe indirirken 3g üzrrinden. mesaj gitmiyor. buna benzer varmı kullanışlı bi sms uygulaması yine mesaj geldiğinde haşırt kutucuk gelsin.

HANDCENT SMS kutucuğuda geliyor ekrana msjlara girmek zorunda kalmadan yazıysun:)go sms'ten kat kat daha basit ve güzel gelmişti kullanımı belki alıştığım içinde olabilir

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

Mighty text sms isimli program bilgisayar başında çok kalan ve sms kullanan kişiler içindir. Cep telefonunuzdan yazmak ve okumak yerine bu uygulamayı marketten indirin. Sonra 1 kez açın. Otomatik olarak senkoornize olur. Sonra bilgisayarınızdan http://mightytext.net/app adresine giriyorsunuz. 1 kez google hesabınızdan bağlanmasına izin veriyorsunuz. artık bu adrese girdiğiniz her yerde telefonunuza gelmiş büyün mesajları görebilir ve aynı ekrandan istediğiniz herkese sms yollayabilirsiniz. Sistem google api kullanıyor. Gönderilen sms ler tarifenize göre ücretlendirilir. Bedava değil yani.

Bedava sms paketiniz varsa attığınız mesajlar paketinizden düşer...

hocu şimdi kurdum bunu test ediyorum ama rehber isimleri yok :|

onun ayarı var mı ?

bide kesinlikle sms paketinden gidiyor demi girmesin sonra

edit : tamamdır üstte senkron varmış görmemişim :F

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 13:34'da Kreyzi tarafından düzenlendi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skzt
    skzt's avatar
    Erkek

Spor yapmayı yürümeyi seven arkadaşlar için endomondo adında bi program var harika deneyebilirsiniz.

With Great Power Comes Great Responsibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

skzt bunu yazdı:

Spor yapmayı yürümeyi seven arkadaşlar için endomondo adında bi program var harika deneyebilirsiniz.

ne işe yarıyor ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    Bi ara bakicam

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skzt
    skzt's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

skzt bunu yazdı:

ne işe yarıyor ?

Programın tam sürümünü almadım ancak bedava sürümü bile harika açıyosun gpsi yürümeye bşlıyorsun gittiğin yolun harita falan çıkarıyo sonra kişiler bilgileri giriyorsun yaptığın spor boyunca yaktığın kalori kaybettiğin su miktarı falan herşey yazıyor süre gittiğin yol ortalama hız falan hepsi var ben şu ana kadar sadece yürüyüş yaptım bisiklet basketbol futbol tenis ağırlık çalışma bunlar sadece bir kısmı bir çok spor aktivitesi var. 

With Great Power Comes Great Responsibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    skzt bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

skzt bunu yazdı:

ne işe yarıyor ?

Programın tam sürümünü almadım ancak bedava sürümü bile harika açıyosun gpsi yürümeye bşlıyorsun gittiğin yolun harita falan çıkarıyo sonra kişiler bilgileri giriyorsun yaptığın spor boyunca yaktığın kalori kaybettiğin su miktarı falan herşey yazıyor süre gittiğin yol ortalama hız falan hepsi var ben şu ana kadar sadece yürüyüş yaptım bisiklet basketbol futbol tenis ağırlık çalışma bunlar sadece bir kısmı bir çok spor aktivitesi var. 

ilginç bişi denemek lazım kurayım programı bakalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

HeYeT bunu yazdı:
    go sms ede ayar oldum internete bağlıyken bişe indirirken 3g üzrrinden. mesaj gitmiyor. buna benzer varmı kullanışlı bi sms uygulaması yine mesaj geldiğinde haşırt kutucuk gelsin.

HANDCENT SMS kutucuğuda geliyor ekrana msjlara girmek zorunda kalmadan yazıysun:)go sms'ten kat kat daha basit ve güzel gelmişti kullanımı belki alıştığım içinde olabilir

indiriyorum bakalım nasıl mş yorum yazarım

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    skzt bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

skzt bunu yazdı:

ne işe yarıyor ?

ilginç bişi denemek lazım kurayım programı bakalım

http://www.endomondo.com/profile/ böyle birşeyler yapıyor işte 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 7629 Toplam Mesaj: 41