Tavsiye Android Uygulamaları-2
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Mighty text sms isimli program bilgisayar başında çok kalan ve sms kullanan kişiler içindir. Cep telefonunuzdan yazmak ve okumak yerine bu uygulamayı marketten indirin. Sonra 1 kez açın. Otomatik olarak senkoornize olur. Sonra bilgisayarınızdan http://mightytext.net/app adresine giriyorsunuz. 1 kez google hesabınızdan bağlanmasına izin veriyorsunuz. artık bu adrese girdiğiniz her yerde telefonunuza gelmiş büyün mesajları görebilir ve aynı ekrandan istediğiniz herkese sms yollayabilirsiniz. Sistem google api kullanıyor. Gönderilen sms ler tarifenize göre ücretlendirilir. Bedava değil yani.
Bedava sms paketiniz varsa attığınız mesajlar paketinizden düşer...
-----------------------------,tam benlik birşey hocam . airdroid kullandığımda bazen sorun çıkartıyor birde bunu deneyeceğim
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
go sms ede ayar oldum internete bağlıyken bişe indirirken 3g üzrrinden. mesaj gitmiyor. buna benzer varmı kullanışlı bi sms uygulaması yine mesaj geldiğinde haşırt kutucuk gelsin.
-----------------------------HANDCENT SMS kutucuğuda geliyor ekrana msjlara girmek zorunda kalmadan yazıysun:)go sms'ten kat kat daha basit ve güzel gelmişti kullanımı belki alıştığım içinde olabilir
-
opusdei bunu yazdı:
Mighty text sms isimli program bilgisayar başında çok kalan ve sms kullanan kişiler içindir. Cep telefonunuzdan yazmak ve okumak yerine bu uygulamayı marketten indirin. Sonra 1 kez açın. Otomatik olarak senkoornize olur. Sonra bilgisayarınızdan http://mightytext.net/app adresine giriyorsunuz. 1 kez google hesabınızdan bağlanmasına izin veriyorsunuz. artık bu adrese girdiğiniz her yerde telefonunuza gelmiş büyün mesajları görebilir ve aynı ekrandan istediğiniz herkese sms yollayabilirsiniz. Sistem google api kullanıyor. Gönderilen sms ler tarifenize göre ücretlendirilir. Bedava değil yani.
Bedava sms paketiniz varsa attığınız mesajlar paketinizden düşer...
-----------------------------hocu şimdi kurdum bunu test ediyorum ama rehber isimleri yok :|
onun ayarı var mı ?
bide kesinlikle sms paketinden gidiyor demi girmesin sonra
edit : tamamdır üstte senkron varmış görmemişim :F
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 13:34'da Kreyzi tarafından düzenlendi. -
Spor yapmayı yürümeyi seven arkadaşlar için endomondo adında bi program var harika deneyebilirsiniz.
-
skzt bunu yazdı:
-----------------------------Spor yapmayı yürümeyi seven arkadaşlar için endomondo adında bi program var harika deneyebilirsiniz.
-----------------------------ne işe yarıyor ?
-
Bi ara bakicam
-
Kreyzi bunu yazdı
skzt bunu yazdı:
-----------------------------Spor yapmayı yürümeyi seven arkadaşlar için endomondo adında bi program var harika deneyebilirsiniz.
Programın tam sürümünü almadım ancak bedava sürümü bile harika açıyosun gpsi yürümeye bşlıyorsun gittiğin yolun harita falan çıkarıyo sonra kişiler bilgileri giriyorsun yaptığın spor boyunca yaktığın kalori kaybettiğin su miktarı falan herşey yazıyor süre gittiğin yol ortalama hız falan hepsi var ben şu ana kadar sadece yürüyüş yaptım bisiklet basketbol futbol tenis ağırlık çalışma bunlar sadece bir kısmı bir çok spor aktivitesi var.
-
skzt bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
skzt bunu yazdı:
Programın tam sürümünü almadım ancak bedava sürümü bile harika açıyosun gpsi yürümeye bşlıyorsun gittiğin yolun harita falan çıkarıyo sonra kişiler bilgileri giriyorsun yaptığın spor boyunca yaktığın kalori kaybettiğin su miktarı falan herşey yazıyor süre gittiğin yol ortalama hız falan hepsi var ben şu ana kadar sadece yürüyüş yaptım bisiklet basketbol futbol tenis ağırlık çalışma bunlar sadece bir kısmı bir çok spor aktivitesi var.
ilginç bişi denemek lazım kurayım programı bakalım
-
hallederi_55 bunu yazdı
HeYeT bunu yazdı:
go sms ede ayar oldum internete bağlıyken bişe indirirken 3g üzrrinden. mesaj gitmiyor. buna benzer varmı kullanışlı bi sms uygulaması yine mesaj geldiğinde haşırt kutucuk gelsin.
-----------------------------HANDCENT SMS kutucuğuda geliyor ekrana msjlara girmek zorunda kalmadan yazıysun:)go sms'ten kat kat daha basit ve güzel gelmişti kullanımı belki alıştığım içinde olabilir
indiriyorum bakalım nasıl mş yorum yazarım -
Kreyzi bunu yazdıskzt bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
skzt bunu yazdı:
ilginç bişi denemek lazım kurayım programı bakalım
http://www.endomondo.com/profile/ böyle birşeyler yapıyor işte