Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Tavsiye Dizi : Limitless
Tavsiye Dizi : Limitless
-
canerator bunu yazdıRETRET bunu yazdı21li bunu yazdı
filmi güzeldi.. hatta ben bu habı birazda ritaline benzetmişimdir:/ yani konsatrasyonu zirveye çıkarması biraz ritalini andırıyor:)
ritalin ne ki thc yanında
thc31 adındaki ilaç daha iyi
bu ritalin nasıl alınır direk eczaneden mi? Yazdırmalımı öyle ise nasıl?
http://www.tahribat.com/forum/ritalin-hakkinda-213071 şu konuya bakmanı öneririm hocam
-
beyler 12. bölümü izleyin mutlaka. Efsane olmuş bence.
sonunda bi süpriz var, yani Who Am I gibi bir şey hazırlamışlar. :D
Bi de o Piper isimli kadına aşık oldum aq.
Georgina Haig ismi :|
-
Harbi son bölüm efsane. Bu dizi niye bi yayınlanıyor bi yayınlanmıyor anlamıyorum.
-
bi kaç bölümünü izledim çok polisiye geldi. mentalist dizimi ne vardı böle. çok zeki olduğu için her olayı çözüyor vs vs. çok sığ bir konu gibi geldi bende bıraktım. ilerde değişiyor mu bu durum ?
değişiyorsa izleyecem
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Enzimler fırladı şerefsizim (diziye gönderme yaptım yanlış anlaşılmasın)
-
Daniel-Koo bunu yazdı
kadını diyorum nereden hatırlıyorum. en sonunda adını görünce aklıma geldi. fringe de oynadıydı. o zamanlar daha genç daha güzeldi.
-
Baktılar dizi boka sarıyor, senaryoya müdehale ettiler bence. Yeni güzel kadın, biraz daha Bradley Cooper, yeni güzel kadınla muhtemel aşk, daha az aptallık yapan ana karakter.. Çok yakında cinsellik filanda görürüz. Diziyi kurtarırlar tahminim.
-
Spoiler içerir
Şuana kadar yayınlayanan her bölümde ölen insanlar sonradan bak aslında ölmedi diye ortaya çıktığı için Piper'ın ölmeyeceği belliydi kimse inanmamıştır zaten. Bradley Cooper oynadı diye biraz daha iyi oynamaya çalışmış herkes başka bir şey yok.
-
bi tek son bölüm iyiydi.
-
Benim anlamadığım senatör bu elemandan Dexter'ın kardeşini öldürmesini istediğinde yapamayınca senin bu yönünü seviyorum vs gibisinden şeyler istemişti. Şimdi ne olduda cinayet işleyeceğine inandı ?