Tavsiye Edeceğiniz CD-Writer Varmı??
-
Arkadaşlar ben benim makineye cd-writer alıcamda siz ne tavsiye ediyorsunuz en iyisi hangisi sizce???
bide eğer biliyorsanız lütfen fiyatlarınıda yazarmısınız?
bu arada LG ile asus için bi kaç kişi iyi dedi ama bilemicem
Şimdiden herkese TEŞEKKÜR EDERİM..! -
en iisi asus diyorlar ama bn 35 ytl ye lg aldım canavar canavar :D
-
bende 5 yıllık bi plextor var dı şimdi bozuldu lg aldım ama sanmıyorum plextor kadar götürsün plextor aradım ama bulamadım burada ama plextorumde taş gibiydi günde en az 50 60 cd yazardım ama şimdi lg ve asus çok piyasada
-
yani bu writerların ikisinide bilen yokmu? yani hangisi daha kalitelidir ona göre aliyim bende???
-
tabikide asus iyidr...! ama Lg de götürüo bni snn insiyatifine kalmış...
-
Peki dostum sen writer'ını çok kullanıyomusun?
-
Hoca asus ile lg arasında seçim yapacaksan asus u seç.ama asus da o kadar iyi değil.İkisini de kullandım ikisi arasındaki tercihin asus olsun.Marka tavsiyesinde ise azrail_baba gibi plextor u tavsiye ederim.Profesyonel anlamda kullanacaksan onun gibi marka yoktur.Hatta bulabilirsen sadece yazıcısını al,okuyucu alma,on cd-romla yap
-
cd'nin devri çoktan bitti. eğer dvd writer almazsan çok pişman olursun. philips external dvd writer'ı tavsiye ederim. tozlanmaması için at dolaba ihtiyacın oldukça çıkar kullan.PHILIPS SPD3000CC/00 USB2.0 EXTERNAL DVD DL DUAL YAZICI =152YTL (Hepsiburada.com)
-
hoja cok iyi bişey arıoyrsan plextor gibisini zor bulursun gercekten harijkadır bende kullandım ve canavar gibi
-
kafanı karistirma fazla LG box al . DVD rw alacaksanda NEc 4550 al.
-
peki bu plextor'un fiyatı nedir?
Toplam Hit: 4596 Toplam Mesaj: 27