Tavsiye Edeceğiniz Güzel Filmler..
-
saw serisi , the godfather serisi , the messenger , köstebek , 23 , 300 spartalı , deja vu , next , dead silence
en son film hariç hepsini izledim :) son filmi de gece izlerim :)
not olarak eğer sitelerden indiriceksen ben öyle yapıyorum mp4 formatında indir kalitesi de ii :) hade kolay gelsin ...
-
Karayip korsanlari - Usual Suspect (Olagan Süpeliler) - Yüzüklerin Efendisi - Basic Instinct
-
Kemik Kolleksiyoncusu..
-
ateşli piliç
-
1-Apocalypto azim,hırs...
2-300Spartalı inanç...
3-Esaretin Bedeli sabır...
4-Arabulucu taktik savaşı ve askiyon...
5-Kanlı elmas macera,para hırsı ve duygusallık...
-
esaretin bedeli.
İzlemediysen git köprüden at kendini :)
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------esaretin bedeli.
İzlemediysen git köprüden at kendini :)
-----------------------------
öyle böyle bi film diyorsun yani feci :) hacı seyrederiz :) ekleriz koleksiyona -
şimdiye kadar izlediğim filmlerin çoğu senaryo oalrak birbirine benzerdi. bazılarının ise konusu berbat ve iğrenç.
neyse kardeş mübarek film tavsiyesi istemişsin nerdeyse piyasadaki filmlerin hepisini yazıcaz. nese
Akıl Oyunları...Şifrofen hastası bir dehanın farklıyı arayıp matematikte geliştirdiği bir teori. NOBEL Ödülü almış bir adamın hikayasi çok hoş filmdir.
Otel... izlenmeye bile değmez bence iğrenç bir filmdi bir kaç sahnesi hariç at çöpe kan efektleri fena değil bazı yerler dedimya işte mide kadlırmıyosa orayıda izleyemezsin...
Araba yarışı olarak tabiki tokyo drift serisi
TESTERE : bu film dünyada eşi benzeri bulunmaz ve gerçek hayatla örtüşen bir film gezül bir oyunun hikayesi seri izlenemye kesinlikle değer...
müzik istersen : sesini duyur, beni keşfet i tavsiye ederim.
Matrix serisini kesinlikle izlemelisin mükemmel msjlaır vardır... başka aklıma gelmiyor gelince yazarım bunların yanısıra karayip korsanları, ocean's serisi ve
İçerideki Adamı tavsiye ederin manyak bir banka soygunu olayı hayatımda izlediğim en ilginç soygunlardan hele sonu bitirdi beni :D
-
V for Vendetta daha bugun seyrettim herkese tavsiye ediyorum.. vendetta abimiz karizma yahu :)
-
find me guilty
snoop dogs - hood of horror
how high (süper ot)
hostel 2
stomp the yard
( hepsi torrent sitelerinde mevcut bizzat indirilip izlenmiştir ;) )