Tavsiye Edeceğiniz Video Editleme Programları & Gimbal
-
Ahali merhabalar,
Zeytun-i tarafından 29/Kas/24 09:18 tarihinde düzenlenmiştir
Video editleme deyince adobe premier yapıyormuş herhalde herkes fiyatına baktım da senelik 6 bin civarı, buna yakın bunun kadar güçlü daha uygun ya da ücretsiz bir alternatif var mı youtube için, ayrıca bir de canon makina var bunun için de gimbal'a ihtiyaç var bir kaç tane önerdiler 30 bin falan.
Millet mi uçuyor biz mi ağır fakiriz anlamadım.
Bana bir tavsiye verirseniz çok sevinirim. -
Ben davinci resolve kullaniyorum. Ucretsiz
-
Davinci resolve. Kullanmıyorum ama ben de ona geçmeyi düşünüyorum. Açıp azıcık kurcaladım çok güzel program. Çok kısa sürede videoya güzel renk atabiliyorsun. Bizim işlerini beğendiğim bir arkadaş var o da davinci kullanıyor. Ücretsiz sürümüne bak pro özellikleri lazım olursa tek seferlik 10 bin civarı ödeyip alırsın ya da kırılmışı da bulunuyor.
-
DarkSkull bunu yazdı
Davinci resolve. Kullanmıyorum ama ben de ona geçmeyi düşünüyorum. Açıp azıcık kurcaladım çok güzel program. Çok kısa sürede videoya güzel renk atabiliyorsun. Bizim işlerini beğendiğim bir arkadaş var o da davinci kullanıyor. Ücretsiz sürümüne bak pro özellikleri lazım olursa tek seferlik 10 bin civarı ödeyip alırsın ya da kırılmışı da bulunuyor.
davinci de ücretsiz sürümde 4k çıktı alamıyosun diye biliyorum değişmiş olabilir tabi. davinci güzel program ama edit kısmına bir türlü alışamadım senelerdir. Premiere daha kullanışlı gibi geliyor bana
-
Davinci de renk ayarlanır premier de editlenir bu işin sistemi budur
Ha işin kolayına kaçılacaksa premierde hazır lut atılıp bir kaç oynamayla iş çözülür düğün hikayelerinde 25 seneden sonra bu mesleği de iyi ki bırakmışım amk
blmrt tarafından 29/Kas/24 11:51 tarihinde düzenlenmiştir -
blmrt bunu yazdı
Davinci de renk ayarlanır premier de editlenir bu işin sistemi budur
Ha işin kolayına kaçılacaksa premierde hazır lut atılıp bir kaç oynamayla iş çözülür düğün hikayelerinde 25 seneden sonra bu mesleği de iyi ki bırakmışım amk
hangi sektöre geçtin hocam ? en bırakmaman gereken zamanda bırakmışsın gibi geldi.
-
O sırada capcut'ın ortama girişi :P
davinci düşünüyorum ama hiç kullanmadım. edit konusunda premier'e göre o kadar mı kötü? Gerçi yapacak adam blender ile bile yapıyor..
-
sony vegas baya kolaydı
-
https://rsload.net/soft/editor/page,1,14,20845-davinci-resolve.html
Bayadır yoktum repack var devamke.
-
Davinci daha çok All in One bir program içerisinde görsel efektinden ses miksajına kadar yaparsın rengi saymıyorum bile sektör standartı haline geldi.
ben 2012'den 2020 lere kadar final cut ve premiere de çok direttim ama eninde sonunda renk için davinciye xml geçiyordum tabi sorunlu geçiyor bazı efektler olmuyor cut noktalarında kayma oluyor vs.
bende dedimki ulan hepsini zaten davincide yapabiliyorum neden baştan sona orada yapmıyım dedim komple davinciye geçtim. proje dışarıdan geliyorsa ve davinci değilse ancak o zaman premiere yada fcpx açıyorum yoksa elimi sürmem.
güncel bir mac cihaza geçebilirsem belki fcpx'e geri dönebilirim yeni özellikleri ağzımı sulandırıyor. -
hocam mekanik gimbal düşünürsen şöyle bişi var elimde, sadece 1 defa deneme amaçlı kullandım, kutusunda duruyor uzun zamandır. fiyatta indirim yaparız.