Tavsiye Ettiğiniz Aksiyon Ve Gerilim Dizileri
-
WingTsun bunu yazdı:
-----------------------------
- The Walking Dead - Tek geçerim hacım - Dexter - süper ötesidir bağımlısı olduğum dizi - Prison Break - Baştan sona 2 defa bitirdim hiçte sıkılmadım çok güzeldir - Spartacus - İçinde erotik öğeler var ama Romada geçen gladyatörlük dizisi - Dead Set - Gerilim içeren güzel bi seri
-----------------------------Dead Set'i izlemedimde diğer hepsine katılıyorum. İzlenmesi gereken diziler.
-
castle güzel gibi sarıyor öle fazla bir aksiyon felan yokma ama güzel dizi makara bölümleri oluyor
walking dead ilk çıktığı hafta izlemeye başladım ilk sezon 6 bölüm fena değil
supernatural güzel tavsiye ederim bazen komedi bölümleri oluyor hele castielin olduğu bölümlerin çoğu komik oluyor :D
-
wert bunu yazdı:
castle güzel gibi sarıyor öle fazla bir aksiyon felan yokma ama güzel dizi makara bölümleri oluyor
supernatural güzel tavsiye ederim bazen komedi bölümleri oluyor hele castielin olduğu bölümlerin çoğu komik oluyor :D
-----------------------------supernatural süper yaw zaten favori dizim 6.sezon 12. bölümü bekliyom "V" diye bi dizi war nasıl izleyen warmı ? güzel mi?
-
WingTsun bunu yazdı:
- The Walking Dead - Tek geçerim hacım-----------------------------
Evet geçen gün izledim çok sağlam yapmışlar şiddetle tavsiye ederim bende
-
Sons Of Anarchy 3.sezon bitti, devam edicek
Nikita 1.sezon bitti, devam edicek
24 8 sezonluk bir dizi ve bitti.
Bu dizilerde fantastik olaylar mevcut değil... Aksiyon sadece...
-
Explosive bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
-----------------------------supernatural süper yaw zaten favori dizim 6.sezon 12. bölümü bekliyom "V" diye bi dizi war nasıl izleyen warmı ? güzel mi?
-----------------------------" V " dizisi uzaylı ziyaretçileri anlatıyor çok kaliteli isimler var ve konusu insanı çok sarıyor şiddetle tavsiye....Ayrıca sapartacusu sevdiysen Rome diye bir dizi var onuda seversin...
Kyle xy,Merlin,4400,heroes,stargate universe,jericho,the lost room, harpers island (gerilim) , my names earl, two and a half man,the big bang theory (komedi) şimdilik aklıma gelenler bunlar
-
Chuck bide pek vurdulu kırdılı değil ama bende yeni başladım izlemeye Merlin 'i izle derim
-
Aristoteles bunu yazdı:
Chuck bide pek vurdulu kırdılı değil ama bende yeni başladım izlemeye Merlin 'i izle derim
-----------------------------attım hafızaya yokmu vurdulu kırdılı birşeyler hapishaneli birşeyler (Prison Break ve The Oz Hariç)
-
kardeşim izledin mi bilmiyorum bana göre en güzel türk filmi SON DERS izlemeni tavsiye ederim...
-
WingTsun bunu yazdı:
- The Walking Dead - Tek geçerim hacım-----------------------------
1 numaralı gerilim dizisi