Tavsiye Ettiğiniz İnternet Tarifesi
-
kulandığım ttnet i iptal ettirip başka bir firmaya geçip uygun bir tarifeli pakete abone olmak istiyorum.
512-1024 kullanıyorum kotasız her ay ne hikmetse 60 dan aşşağıya fatura ödediğimizi hatırlamıyorum hızım acayip yavaş ondan bahsetmek bile istemiyorum tek kullanıcıyım birde :İ
tavsiye ettiğiniz kampanyalı kampanyasız adam akıllı hızı olan bir tarife varmı ?
saygılar
-
sınırsız olsun hızlı olsun ucuz olsun yeter :)
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
sınırsız olsun hızlı olsun ucuz olsun yeter :)
-----------------------------:) öle bir şey varsa söle lütfen
-
hepsi aynı tırt hocam
ama smile adsl ttnet ten daha iyi olduğunu birçok kişi söylüyordu
bende birçok smile abonesinin modemini kurmuştum bir şikayet gelmıyordu
yani smile bi araştırabilirsin
-
altyapı varsa uydunet'e bak derim bi.Sınırsız 1mb 36 tlmiydi neydi.
-
smile olsun biri olsun şu olsun bu olsun alayı ttnet alt yapısını kullanıor aynı bokun laciverti.. Ha varsa superonline fiber yada metrobitmi ne öle bişi vardı yada uydu net yada kablo net ..
Digerleri aynı bok..
-
uydunet kotasız 5 mb(e kadar "değil" tam 5 mb ) yaklaşık 76 lira içinde kablo tv de var.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
kulandığım ttnet i iptal ettirip başka bir firmaya geçip uygun bir tarifeli pakete abone olmak istiyorum.
512-1024 kullanıyorum kotasız her ay ne hikmetse 60 dan aşşağıya fatura ödediğimizi hatırlamıyorum hızım acayip yavaş ondan bahsetmek bile istemiyorum tek kullanıcıyım birde :İ
tavsiye ettiğiniz kampanyalı kampanyasız adam akıllı hızı olan bir tarife varmı ?
saygılar
-----------------------------bende ttnetten smile geçtim.sınırsız kullanıyorum.yeni geçenler 9 ay boyunca 27 tl ödüyor 9 ayın sonunda 49 tl
-
Süperonline Fiber alamıyorsan TTNET devam. Kafamızı soksakta başka alternatifi yok. Etiket değişik sadece.
-
bu alt yapı olayını nasıl öğreniriz ben istanbul eyüpte oturuyorum.
-
uppp