Tavsiye Ettiğiniz Yabancı Diziler ?
-
Daredevil başladım bu ara iyi gidiyor. Flash ilk sezon bitti 2. Sezon iyice saçmalamaya başladı yarıda bıraktım.
-
Arrow izledim baya.
Şu an Supernatural izliyorum. Acayip seviyorum. 9. sezondayım.
bundan sonra izleyeceğim diziler;
-the mentalist
-game of thrones
-vikings
-dr hause
bi de adını unuttum bitane vardı. :D
-
Bu sene çıkan roman uyarlaması the night manager çok başarılı.başrollerde lokiyi oynayan tom hiddleston ve house dan hugh laurie var.ajan-suç temalı bir dizi öneririm
-
Orphan black kesinlikle tavsiye ederim
ozgu namalin kopyasi kadinin oynadigi klonlarin dizisi :))
-
mkyb bunu yazdı
Daredevil başladım bu ara iyi gidiyor. Flash ilk sezon bitti 2. Sezon iyice saçmalamaya başladı yarıda bıraktım.
flash tahmin ettiğim gibi demek iyi ki başlamadım. arrow gibi boka saracağını hissettirmişti.
arrow o kadar güzel konuyu nasıl sikertti hala anlamadım.
daredevil izleyin bu arada. süper kahramanların dövüşüpte kan dökülmeyen sahneleri yerine güzel işler yapmış adamlar. 3. sezonu bekliyorum gözlerim kapalı -_-
edit: magicians'a başladım 5 bölüm izledim ama böyle sahne atlıyormuş gibi geliyor olayları çok yüzeysel geçiyor ileride toparlar mı acep ?
Kreyzi tarafından 26/Nis/16 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Cevaplar için çok teşekkür ederim
-
joe_black bunu yazdı
Arrow izledim baya.
Şu an Supernatural izliyorum. Acayip seviyorum. 9. sezondayım.
bundan sonra izleyeceğim diziler;
-the mentalist
-game of thrones
-vikings
-dr hause
bi de adını unuttum bitane vardı. :D
hah aklıma geldi : Person if interest.
Bu arada niye mesajımı editleyemiyorum bende mi sorun var acaba :/
-
Arrow
house md
supernatural
-
Konuyu hortlattım sanırım ama, böyle içinde ask , aksiyon , dram olan bir dizi varmıdır önerdiginiz? :)
-
Kimse söylememiş ama mr monk vardı bi zamanlar. Bi karakter bu kadar samimi olur bu kadar sevilir. Hele ki şu repliğin olduğu an çok güzeldi "adrian monk you are the best detective and the worst liar in the world" :))