Tavsiye İstiyorum Çok İstiyorum Evet Evet İstiyorum
-
sıfırdan başlıyorum ve anlayabileceğim yardımcı olacak bi kitaptır bi sitedir yada böyle bişiydir tavsiye edebilercek birisi varmıdır diye merak ediyorum artık bu sitedede bulamazsam böyle bişiyi hiçbişey olarak kalıcam... yaa lütfen bilgisayar konusunda iyi olan arkadaşlara soruyorum nasıl başladınız ve ilerlediniz ne yapmalıyım??????????
-
herkes elinde klavye doğdu galiba burda ... öğrenmek istiyoz diyoz tınan yok .. bi insan evladıda bi tavsiye vermesmi beaa
-
:)
-
bana sorarsan bilgisayar öyle kitap okuyarak falan öğrenilmez daha çok pratik yapmanın sözü geçer bu konuda.Benim öğrenme tarzım önce bozmaktır onun için bozmaktan hiçbir zaman korkma çünkü yeni başlayanların en büyük sıkıntısı bilgisayarlarının bozulmasıdır.:)))İsteyerek bozma -benim gibi- ama bozulacak diyede elini korkak alıştırma.İllede kitap diyorsan kitapçılarda bu konuda çokça kitap mevcuttur.Ama elinde internet gibi bir hazine varkende kitap almanın mantığını biraz sorgulamak lazım :))
justwant'ın mesajı :Dostum ekle msn: fucdeperita@hotmail.com yardımcı olmaya çalşırım...
justwant, arkadaş bana yardımcı olmak isteyen adresini versin dememişki.birde senin buraya yazacakların bir tek bu arkadaş için değil tüm yeni başlayanlara yardımcı olacaktır böylece gereksiz topicler açılmayacak yardım isteyen insanlar istediklerine daha kısa sürede ulaşacaktır.
-
kreston_@hotmail.com her konuda danışabilirsiniz (tabi bilgisayarla ilgili) ama salak sorular sormamak şartıyla
-
hewrkese teşekürleEe kitapla değil bi bilewne danışarakta öğrenilmiyomuş:D en iyisi kendim uğraşmak yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekür
-
Ben bundan 5 sene önce google'da "hack" kelimesini aratarak başlamıştım bu işe..
fistandantilus@passport ta bnm msn ama ezik sorular somayın çok pis engellerim :P
-
hayatı akışına bırak herşey zamanla kendiliğinden oluyor :)
-
yok saçma salak sorular sorma yok ezik soru sorma sıfırdan başlıyoken karizmamı yapıyım arkadaşlar acaip kaçmazmı.. nese yinede teşkr
-
Ya kizlar anlamaz bu islerden en cok word excell ve az biraz windows kullanirlar.
sende once yemek yapmayi ogren ondan sonra word excell powerpoint fln kullanmai ogren zaten karizma yapman icin yeterlidir cogu kiz icin erisilmezdir bu kadar bilgisayar bilgisi.
-
bilgisayarı ilk aldığımda ilk ayda 7 defa bozuldu. ben böle böle öğrendim ama ikinci ay hiç tamire gitmedi. ha bide klasiktir ama döküman oku :D