Tavsiye Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Müziksever biri olarak artık iyi bir kulaklık almanın zamanı geldıgını dusundum tavsiyelerinizi bekliyorum.

300-400 tl ye kadar alabilirm.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Ne için kullanıcaksın?
    Kablolu mu Kablosuz mu?
    Hi-fi kulaklıkmı yoksa kulakiçi felan mı?
    stereo mu 5.1 veya 7.1 mi?

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

300 400 verme boşuna bende Creative Sound Blaster Tactic 3D var, odadan koyuyorum mutfaktan dinliyorum abartısız.

Oyun için almıştım kolon gibi :D Kulağı kavraması ve çevresi çok kaliteli sesi söylememe gerek bile yok.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

300 400 verme boşuna bende Creative Sound Blaster Tactic 3D var, odadan koyuyorum mutfaktan dinliyorum abartısız.

Oyun için almıştım kolon gibi :D Kulağı kavraması ve çevresi çok kaliteli sesi söylememe gerek bile yok.

Herşey yüksek ses değil hocam yapma. Kulaklık dediğin melet insanı ya müzikten soğutur ya da müziğe aşık eder. Şu anda kulağımda AKG K540 var ve kendime vay be ben hiç müzik dinlememişim dedittiriyor. Ki çok pahalı bir model de değil.

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Herşey yüksek ses değil hocam yapma. Kulaklık dediğin melet insanı ya müzikten soğutur ya da müziğe aşık eder. Şu anda kulağımda AKG K540 var ve kendime vay be ben hiç müzik dinlememişim dedittiriyor. Ki çok pahalı bir model de değil.

Al dinle o kulaklığı saydığın bu olumsuz şeylerden biri bile olursa getir bana parasını vereyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Al dinle o kulaklığı saydığın bu olumsuz şeylerden biri bile olursa getir bana parasını vereyim.

Hocam ben sadece yüksek sesi ön plana çıkartarak örnek vermenden bahsettim yoksa kulaklık kötü demedim. Dinlemeden de birşey demem diyemem zaten. 

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

logitech g930 sanal 7.1    bunun için ne söyleyebilirsiniz.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

logitech g930 sanal 7.1    bunun için ne söyleyebilirsiniz.

kablosuz modelinde şarj la ilgili problemler yaşayanlar olduğunu okmuştum. Şarj bitince usb den bağlayıp kullanmaya devam etmişler çektikten sonra 20 dk dayanıp kapanmış felan(bu olay ürünü aldıktan 4 ay sonra olmuş). onu almayı düşünüyorsan kablolusunu al derim. Ses kartın yok herhalde?

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

gece gece hocam git 50 60 liralık bişey al çok valla millet yiycek ekmek bulamıyo 400 lira kulaklıkmı olur mk.neyse sakinim ben niye bu kadar tribe girdimki neyse 

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Hocam ben sadece yüksek sesi ön plana çıkartarak örnek vermenden bahsettim yoksa kulaklık kötü demedim. Dinlemeden de birşey demem diyemem zaten. 

Bende her yüksek sesi kalitesizlikle eşdeğer görmenden örnek verdim :|¨¨

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

kulak içi on numera olsun dersen creative ep-630 - 5 yıldır alırım bozuldukça garantiye yollarım olmadıysa yenıden alırım fılan fistan ..

40 tl , huzur onda , daha pahalısı ve kalitelisi olarak sennheiser filan diyorlar hiç almadım ama arkadaşların mp3 çalar , telefonlarında fılan denediğim kadarıyla oda "aşırı" sağlam ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 2333 Toplam Mesaj: 22