Tavsiye Kulaklık
-
Müziksever biri olarak artık iyi bir kulaklık almanın zamanı geldıgını dusundum tavsiyelerinizi bekliyorum.
300-400 tl ye kadar alabilirm. -
Ne için kullanıcaksın?
Kablolu mu Kablosuz mu?
Hi-fi kulaklıkmı yoksa kulakiçi felan mı?
stereo mu 5.1 veya 7.1 mi? -
300 400 verme boşuna bende Creative Sound Blaster Tactic 3D var, odadan koyuyorum mutfaktan dinliyorum abartısız.
Oyun için almıştım kolon gibi :D Kulağı kavraması ve çevresi çok kaliteli sesi söylememe gerek bile yok. -
1-618-GR bunu yazdı
300 400 verme boşuna bende Creative Sound Blaster Tactic 3D var, odadan koyuyorum mutfaktan dinliyorum abartısız.
Oyun için almıştım kolon gibi :D Kulağı kavraması ve çevresi çok kaliteli sesi söylememe gerek bile yok.Herşey yüksek ses değil hocam yapma. Kulaklık dediğin melet insanı ya müzikten soğutur ya da müziğe aşık eder. Şu anda kulağımda AKG K540 var ve kendime vay be ben hiç müzik dinlememişim dedittiriyor. Ki çok pahalı bir model de değil.
-
deja-vu bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Oyun için almıştım kolon gibi :D Kulağı kavraması ve çevresi çok kaliteli sesi söylememe gerek bile yok.Herşey yüksek ses değil hocam yapma. Kulaklık dediğin melet insanı ya müzikten soğutur ya da müziğe aşık eder. Şu anda kulağımda AKG K540 var ve kendime vay be ben hiç müzik dinlememişim dedittiriyor. Ki çok pahalı bir model de değil.
Al dinle o kulaklığı saydığın bu olumsuz şeylerden biri bile olursa getir bana parasını vereyim.
-
1-618-GR bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Al dinle o kulaklığı saydığın bu olumsuz şeylerden biri bile olursa getir bana parasını vereyim.
Hocam ben sadece yüksek sesi ön plana çıkartarak örnek vermenden bahsettim yoksa kulaklık kötü demedim. Dinlemeden de birşey demem diyemem zaten.
-
logitech g930 sanal 7.1 bunun için ne söyleyebilirsiniz.
-
Bosluk bunu yazdı
logitech g930 sanal 7.1 bunun için ne söyleyebilirsiniz.
kablosuz modelinde şarj la ilgili problemler yaşayanlar olduğunu okmuştum. Şarj bitince usb den bağlayıp kullanmaya devam etmişler çektikten sonra 20 dk dayanıp kapanmış felan(bu olay ürünü aldıktan 4 ay sonra olmuş). onu almayı düşünüyorsan kablolusunu al derim. Ses kartın yok herhalde?
-
gece gece hocam git 50 60 liralık bişey al çok valla millet yiycek ekmek bulamıyo 400 lira kulaklıkmı olur mk.neyse sakinim ben niye bu kadar tribe girdimki neyse
-
deja-vu bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Hocam ben sadece yüksek sesi ön plana çıkartarak örnek vermenden bahsettim yoksa kulaklık kötü demedim. Dinlemeden de birşey demem diyemem zaten.
Bende her yüksek sesi kalitesizlikle eşdeğer görmenden örnek verdim :|¨¨ -
kulak içi on numera olsun dersen creative ep-630 - 5 yıldır alırım bozuldukça garantiye yollarım olmadıysa yenıden alırım fılan fistan ..
40 tl , huzur onda , daha pahalısı ve kalitelisi olarak sennheiser filan diyorlar hiç almadım ama arkadaşların mp3 çalar , telefonlarında fılan denediğim kadarıyla oda "aşırı" sağlam ..