Tavsiye Nokia Telefon ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    603
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

adamlar uzaya gittiler nokia hala değiştirilebilir arka kapakla bilmem kac megapiksel kamera derdinde...

bu saatten sonra nokia almak eşşekliktir,

Git arkadaşını hak yoluna döndür, huzuru bulmasını sağla... 

nokia da uzaya gitti :) 

http://www.youtube.com/watch?v=FU7s--KkPGQ

ayrıca bu yılın sonunda türkiye de nokia patlayacak resmen. windows phone 8 ile bomba gibi geliyorlar.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:

nokia da uzaya gitti :) 

ayrıca bu yılın sonunda türkiye de nokia patlayacak resmen. windows phone 8 ile bomba gibi geliyorlar.

nokianın samsunga yetişmesi için yaptığı en ahmakça hata symbian ı bırakıp windows ile anlaşmasıdır :) baktı kullanıcılardan tepki geldi ondan sonra symbian da üreteceğiz (htc gibi windows-android ya da samsung bada-android gibi)  ama nokia android e geçseydi daha farklı olurdu. dokunmatik devrini kaçırdı basmatik telefonlar üreten nokianın sırtı kolay kolay doğrulmaz ve haykırarak söylüyorum ki artık cep telefon dünyasında dünyanın en büyük şirketi samsungdur :)

@konuya gelirsek, arkadaşına yardım etme hocam boşver almasın daha iyi.. yazık günah yaa. bizim içimiz acıyor.. sen bu mesajları ona okutursan belki vazgeçer :) yani değmeyecek bir telefon için hele max 600 tl demiş. 40-50 liraya dandik bi telefon olsun onla idare edebilir gibi geliyor.. ama ben nokia bir telefon tavsiye edecek gücü bulamıyorum kendimde. avrupada nokia kullanan pek görmedim. genelde htc, samsun, iphone .. adamlar orada bile bizden ilerde. biz de hala nokia yı dünya devi sanıyoruz. oysa nokia öldü, helvasını da samsung un sahibi Lee Kun-hee ile yedik :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Bico bunu yazdı:

5800 al hocam iyidir

hacı espri yaptın di mi nolur doğru söyle :-/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

e72 kullaniyorum gayet guzel bir telefon.400 tlye bulunabilir.Bence Nokia hala bitmedi kolay kolayda bitmez.Adamlarin son cikardigi telefon 15 megapixel kamera :) Profesyonel fotograf makinasi resmen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

e72 kullaniyorum gayet guzel bir telefon.400 tlye bulunabilir.Bence Nokia hala bitmedi kolay kolayda bitmez.Adamlarin son cikardigi telefon 15 megapixel kamera :) Profesyonel fotograf makinasi resmen 

saçmalama hacı, isterse 1516581146519816681986 mpixel olsun çektiği fotoğraf 10 km x 10 km olsun kalitesi önemli, iğne deliği kadar noktadan çekiyor, fotoğrafa 17 inç monitörden bakınca tamam güzel ama biraz yaklaştırınca fotoğraf bok oluyo, ee ne anladım o zaman 5 mpixel fotoya da 17 inç de aynı kalitede bakabiliyorum. Yani o megapixeller sadece fotoğrafın boyutunu arttırıyo kalitesi artmıyor. profesyonel fotoğrafçılar boyum kadar lensi boşuna takıyolar demekki 3432423455435235 mpixel bir nokia alıp çözebilirlermiş problemlerini.

Nokianın savunulabilir tek tarafı sağlam telefon üretmesi, tüm telefonları birbirine tokuşturarak kırarsanız galip büyük ihtimal nokia olacaktır.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 17