folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tavsiye VDSL Modem (İstek)

Tavsiye VDSL Modem (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    ruhi bunu yazdı

Hala sorunum devam etmekte. 

Geçen konuyu açtığımda hat kaynaklı demişlerdi. Hat çekip VDSL olacağını söylemişlerdi. Şimdi VDSL modem olmadığından kullanamıyorum. Eski modem ile devam ediyorum. 

VDSL destekli modem arıyorum hala. Kullanılıp memnun kalan varsa eğer. Marka model önerisi istiyorum. 

Sorun yaşanmamış olan bi ürün almak istiyorum. 

Teşekkürler

bende var verim sana

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    ruhi bunu yazdı

Geçen konuyu açtığımda hat kaynaklı demişlerdi. Hat çekip VDSL olacağını söylemişlerdi. Şimdi VDSL modem olmadığından kullanamıyorum. Eski modem ile devam ediyorum. 

VDSL destekli modem arıyorum hala. Kullanılıp memnun kalan varsa eğer. Marka model önerisi istiyorum. 

Teşekkürler

bende var verim sana

Mantıklı çok sıkıntı oluyor yeni modemler neden de hep sikintili

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    ruhi bunu yazdı

Teşekkürler

bende var verim sana

Ne zaman geliyorsun sen?  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

Turknette bu modemi kullanıyorum ve çok başarılı tüm sorunlarım ortadan kalktı.

https://m.trendyol.com/tenda/v1200-ac1200-dual-band-vdsl2-adsl2--kablosuz-router-p-32965256?boutiqueId=316717&gclid=Cj0KCQiA89zvBRDoARIsAOIePbDWL4Ne8rDHukbpiGNfvN90Ntbpl8nQBKjrFmEPhjAFJPrA2EbVRSIaAuTGEALw_wcB

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

160 liraya vodafone h300s aldım n11 den 2. el gigabit fiber vdsl adsl mobil voip herşey var :)  letgoyla uğraşmak istemezsen n11 de de o tip modemlerden bulabilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı

Asus DSL-N16 300 Mbps VDSL2  böyle bir modem aldım 1-2 senedir kullanıyorum.fakat kitlenme gibi kronik sorunları var.manuel olarak kapatıp açılması lazım belli bir süreden sonra.bende arayüzünden günde 1 defa reset attırarak çözdüm gibi birşey.servise de göndermedim öyle takılıyoruz.

Asus DSL-N17 300 Mbps VDSL2 Modem de usb desteği var düşünebilirsin

Türknet VDSL ile bende bu modeli kullanıyorum, genel olarak memnunum arayüzü falan güzel.

Hocam kilitlenme detayı nedir bende bakayım, haftaiçleri evde bağlanmadığım için belki gözümden kaçmıştır. 

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    fastottoman bunu yazdı

Turknette bu modemi kullanıyorum ve çok başarılı tüm sorunlarım ortadan kalktı.

https://m.trendyol.com/tenda/v1200-ac1200-dual-band-vdsl2-adsl2--kablosuz-router-p-32965256?boutiqueId=316717&gclid=Cj0KCQiA89zvBRDoARIsAOIePbDWL4Ne8rDHukbpiGNfvN90Ntbpl8nQBKjrFmEPhjAFJPrA2EbVRSIaAuTGEALw_wcB

O ne ya drone gibi duruyor uçup gidecek gibi :)

Ben 2 sene önce turk.net e geçtim w9970 tp link aldım 2. el. Memnunum bir sıkıntısı yok. 75 mbit hız alabiliyorum. Telefonu modeme yaklaştırıp hız testi yapınca 65 mbit leri görüyor.

Aldığım bunun gibi ttnet yazıyır üstünde.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/modem-vdsl-2-tp-link-td-w9970-sifirdan-farksiz-adaptoer-ve-kablo-var_4d65d3c6-9a33-4513-b83f-88b626445afe

JOE tarafından 17/Ara/19 11:43 tarihinde düzenlenmiştir

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

Zyxel Vmg3312-b10a bende de bu var hocam 2 adet babamlara da aldim 3 yil oldu galiba henuz bir sikintisini gormedim. Snr margin 6 7 db kadar dusuruyor hizi sonuna kadar kullanmak icin koptugunu da pek gormedim bir ara turk.net kaynakli problem oldu bayagadir duzgun bir sorun olmadi.

Bende aldım akşam bu cihazdan tavsiyen ile 

Kabloda iyi görmeme rağmen wireles da katipcok anlamadım

Eskiden modemler daha sorunsuzdu şimdi hep sorunlular

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax