folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tavsiyeleri Alalım Tahribat

Tavsiyeleri Alalım Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çocukluğuna inmemiz lazım.

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KHarOn
    KHarOn's avatar
    Erkek

kardeşim aynı durum bende de vardı.hava aydınlanmadan uyumazdım.Bu durum beni de inanılmaz rahatsız ediyordu.Tabi buna birde çevrenizdeki kendini bilmezlerin yorumları katılınca iyice çekilmez oluyordu.1. ve 2. sene dersler yerlerdeydi.3. ve 4. sınıfta sınavlara asıldım ve okulu bitirdim.okul bitince çok iyi biyerde çalışmaya başladım ve benim gibi biri hayatını düzene soktu.sabah 7de uyanıyorum ve gece en geç 1'de uyuyorum.ve şu anda hayatımdan çok memnunum.Emin ol okulu bitirip çalışmaya başlayınca seninde hayatın düzene girecek.Şu an yapman gereken derslerine asılmak.bi gün hiç uyumasan sonra erken uyursun ama emin ol 2-3 güne yine aynı düzenine girersin.Uyku düzenini de o kadar kafana takma.sabahları erken uyanmanı gerektirecek birşeyler bul.En azından hava aydınlanmadan uyu.bunlara biraz dikkat et ve okulunu bitir.sonra herşey düzene girecek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

sir bunu yazdı:

bi gün uyuma bi şekilde uyanık kal.

kesinlikle sorun çözülür.

aynı sorun bendede vardı. sabaha karsı yatıp aksama kadar uyuyodum yaz aylarında okul yokken. bigün sabaha karsı yine tam yatacakken bi film başladı temel içgüdü  diye merak ettim duymustum zaten izleyeyim dedim film sabah 9 da biti sonra belgesel başladı kurtuluş savaşını anlatan 3 bölümlük belgesel hoşuma gitti izledim sonra annem kalktı 11 gibi kahvaltı hazırladı sonra arkadaslar aradı sinemaya gidek die aksam üstü eve geldim 2 saat pc oynadım  yemeği yedim milli mç başladı izledim saat 10:30 da yattım sabah 9 da kalktım sonra o gün 11 de yattım ertesi gün 10 da kalktım ve bu böyle devam etti... geceleri film izliyodum o günden sonra filmleri gündüz izlemeye başladım. tabi okulum yoktu bnm ama :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Eğer rutin yaptığın işler varsa (pc,hobi,film,muhabbet,vs.) bikaç gün ara ver.Güzdüzleri uyumamaya çalış gece 11 veya 12'de gir yatağa telefonu falan kapat uyuyana kadar çıkma yataktan.sıkıntın falan varsa polyannacılık oyna.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocam gıpta edilecek bir ünide olsa benim anladığım okuduğun dal veya üni her ne ise artık pek ilgini çekmiyor belki yanlış bir seçimdir bütün bunların sebebi.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

uyuyamadığını söylediğin gnelrde ;
    internet + film + oyun  dan uzak dur, kapat ışığını yat.. gerekirse 1 saat 2 saat 3 saat 4 saat yatakta kal ama çıkma hiç.. kapa gözlerini dinlen en azından.. böyle böyle uyucaksın :)
    trust me :) 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

KHarOn bunu yazdı:

kardeşim aynı durum bende de vardı.hava aydınlanmadan uyumazdım.Bu durum beni de inanılmaz rahatsız ediyordu.Tabi buna birde çevrenizdeki kendini bilmezlerin yorumları katılınca iyice çekilmez oluyordu.1. ve 2. sene dersler yerlerdeydi.3. ve 4. sınıfta sınavlara asıldım ve okulu bitirdim.okul bitince çok iyi biyerde çalışmaya başladım ve benim gibi biri hayatını düzene soktu.sabah 7de uyanıyorum ve gece en geç 1'de uyuyorum.ve şu anda hayatımdan çok memnunum.Emin ol okulu bitirip çalışmaya başlayınca seninde hayatın düzene girecek.Şu an yapman gereken derslerine asılmak.bi gün hiç uyumasan sonra erken uyursun ama emin ol 2-3 güne yine aynı düzenine girersin.Uyku düzenini de o kadar kafana takma.sabahları erken uyanmanı gerektirecek birşeyler bul.En azından hava aydınlanmadan uyu.bunlara biraz dikkat et ve okulunu bitir.sonra herşey düzene girecek.

aynen hocam anlatmaya çalıştığım tam olarak bu :)

ben bi gün uyumayınca ertesi gün erken yatıyorum onda problem yok. sabah erken kalkıyorum falan ama 1 gün sonrası yine aynı tas aynı hamam oluyo. neyse ona dikkat etmem lazım artık :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

2.öğretimsen eğer 1.öğretimden sevgili yap ss hallolur 

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

valla hacı bende bi ara o durumdaydım. bi baktımki sınıfta kalmışım.. sonra gittim kendime sabah kalkmak için bi uğraş buldum.. ondan sonra uyku inan 4 5 saat yeterli gerisi yalan.. seni anlıyorum bende.. bi ara hiç güneş ışığını görmüyordum.. odadan bile pek çıkmıyordum ama artık odaya sadece yatmak için geliyorum gibi diebilirz.. rahat olsun kafan fazla bişileri kafana takma okulu bitir (inş. bende kısa sürede bitiririm artık).. hadi kendine de ii bak

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

yanındaki yavşaklara söyle erken yatsınlar :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 24