Tayland Tan Ne Alınır Ne Satılabilir.
-
25 aralıkta 2 ay taylandı lao ve kaçboçyayı gezicem inşallah. tayland tan gelirken ne alınır ne satılabilir bi fikri olan varmı yada bu işi yapan var mı ?
-
Güzel biblolar yada yöresel el işçiliğini ucuza kapatabilirsen ve bunu tayland'dan alındığına dair bir belge alabilirsen ( müşteriye gösterebilmek için ) Çünkü kimileri " yeaa istanbulda bunlardan çok var yeaa " diye sikimtırak şekilde bilirkişililik yaparlar o yüzden belge alabilirsen sağlam olur. ;)
-
Hocam dikkat ette, hatun götürüyorum derken travestilere bulaşma. :D
Çok fazla kadına benziyorlar. Tayland 'lı kadınlardan daha güzel travestileri hatta. :D
-
Drone bunu yazdı
25 aralıkta 2 ay taylandı lao ve kaçboçyayı gezicem inşallah. tayland tan gelirken ne alınır ne satılabilir bi fikri olan varmı yada bu işi yapan var mı ?
Minik mistik biblolar alabilirsen (avuç içi kadar olanlardan) geldiğinde bana satarsın.
-
Kaktus. Acayip hibrit turler var adamlarda,uygun fiyatlarda bulabilirsen burada satarsin.
-
Hocam gidince aç kalma yiyecekleri berbat yanında yiyecek götür bol bol :) ama meyvelero güzel biraz farklı geliyor tatlari ama güzel yani :)
Satilacak pek bişey gelmedi aklima
-
Kız arkadaşım taylandlı. Yemeklerine alıştım sayılır. Daha öncede endonezyaya gittim yemek yiyememiştim hiç. Taylandda bu sorun olmaz heralde. Hayvan falan getirilebilirmi bi tane yavru maymun yürütsem nasıl olır acaba.
-
karabuyucu bunu yazdı
Hocam dikkat ette, hatun götürüyorum derken travestilere bulaşma. :D
Çok fazla kadına benziyorlar. Tayland 'lı kadınlardan daha güzel travestileri hatta. :D
ladyboy deniyor onlara :D aslında takılınabilir yani
-
Elektronik eşya olabilir.
-
müracat @hojucuk
-
Bloom bunu yazdı
Kaktus. Acayip hibrit turler var adamlarda,uygun fiyatlarda bulabilirsen burada satarsin.
San Pedro veya Peyote türünden bulabilirsen getirdiğin zaman ben satın alırım.