Tayvan"Dan Sigara Paketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SariCoCuK bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben Böle bi sigara  paketını  hayata  almam :)))  turkıyede olsa  sanırım  baya  bi  işe yarar  :)
    -----------------------------

aynen kardeş.

sigaranın insan oğluna ve geleceğe hiç bir yararı yok...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    günde bi kilo çikolata yiyen insanların dişlerini de çikolataların üstüne bassalar ne olurdu merak ediyorum :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    sıgarayı bırakanlar maraş otu çiğğne eheuehehe en ıyısı amk:D:Dben çiğnemiom içiom ehuahaa

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

Ben pek faydalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası sonuçta başka bir arkadaşın dediği gibi millet tabaka kullanmaya başlar ya da belli bir süre sonra alışılır bunlara da. Sigara içenleri pek etkileyeceğine inanmıyorum. Bu arada belirtiyim de sigarayı yaklaşık kırk gün önce bırakmış biri olarak söylüyorum(inşallah geri başlamam). Ben sigarayı bırakmadan önce bizim ülkede böyle bi uygulama başlasa hiç etkilenmeden  devam ederdim içmeye.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Laz Marlborasına kurban xD paketi ne güzel öle xD

bu arada diil onu kopuk penis koysalar üstüne yine alır yine içerim xD

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    tezat !! .. kardeşim içmemizi istemiosan satma amk..sen mi salaksın bizimi salak zannediyorsun..sigara sanayi amerikanın elinde adamlar allem ediyor kullem ediyor satıyorlar..neden esrar legal değil literatürlerde hiç bi ölüm nedenine sebebiyet vermediği resmen belirtilmiş olmasına rağmen.. ? ara madde diyorlar..ona bakarsan asıl her bokun ara geçişi sigaradan ... sigara içen adam o tütüne ot koyar cigara sarar..yanınada bi efes alır..Haa bide Camel yok orda demekki camel zararlı değil 8-|

dont think twice its all right
Toplam Hit: 6131 Toplam Mesaj: 27