Tayvan"Dan Sigara Paketleri
-
SariCoCuK bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Böle bi sigara paketını hayata almam :))) turkıyede olsa sanırım baya bi işe yarar :)
-----------------------------aynen kardeş.
sigaranın insan oğluna ve geleceğe hiç bir yararı yok...
-
günde bi kilo çikolata yiyen insanların dişlerini de çikolataların üstüne bassalar ne olurdu merak ediyorum :)
-
sıgarayı bırakanlar maraş otu çiğğne eheuehehe en ıyısı amk:D:Dben çiğnemiom içiom ehuahaa
-
Ben pek faydalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası sonuçta başka bir arkadaşın dediği gibi millet tabaka kullanmaya başlar ya da belli bir süre sonra alışılır bunlara da. Sigara içenleri pek etkileyeceğine inanmıyorum. Bu arada belirtiyim de sigarayı yaklaşık kırk gün önce bırakmış biri olarak söylüyorum(inşallah geri başlamam). Ben sigarayı bırakmadan önce bizim ülkede böyle bi uygulama başlasa hiç etkilenmeden devam ederdim içmeye.
-
Laz Marlborasına kurban xD paketi ne güzel öle xD
bu arada diil onu kopuk penis koysalar üstüne yine alır yine içerim xD
-
tezat !! .. kardeşim içmemizi istemiosan satma amk..sen mi salaksın bizimi salak zannediyorsun..sigara sanayi amerikanın elinde adamlar allem ediyor kullem ediyor satıyorlar..neden esrar legal değil literatürlerde hiç bi ölüm nedenine sebebiyet vermediği resmen belirtilmiş olmasına rağmen.. ? ara madde diyorlar..ona bakarsan asıl her bokun ara geçişi sigaradan ... sigara içen adam o tütüne ot koyar cigara sarar..yanınada bi efes alır..Haa bide Camel yok orda demekki camel zararlı değil 8-|