folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tayyip Erdoğan Çoşmuş Bu Ara...

Tayyip Erdoğan Çoşmuş Bu Ara...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------
    karatahta bunu yazdı:

O Lafın Küfür İçermediği Aklı selim her kesçe Malumdür. Ancak Ananıda al git Lafını Çiftçi Kendisinin Kendini Düşürdüğü Pozisyondan Dolayı İşitmiştir. Çiftçi anasını O Kalabalığın Ortasında Ortaya Atmaması gerekmekteydi. Neticede Konuşmaya Çabaladığı Kişi CumhurBaşkanıdır. Ve Orada O Çiftçi Bir Teröristte Sanılabilirdi. Kalabalıkta Yeri Olmayan Bir Ortamda Söylenen bu söz Anti Tayyipçilerce Siyasi Karalama Malzemesi Olarak Kullanılmaktadır. Dikkat Çekicidir.

Aga küfür etti dedik mi? Salla başını-al maaşını da küfür değildir zaten,çiftçi anasını ortaya atmamıştır,forumdaki yorumlarından ve yaşından dolayı "anam ağladı" nın bir deyim olduğunu ve karşılığının Çok eziyet çekmek, sıkıntıya katlanmak, bitkin duruma düşmek olduğunu bildiğini düşünüyorum..

O kişinin bir terörist olmasıyla "ananı da al git" demenin bağlantısı nedir?Yani protokolden biri terörist sandığı kişilere "ananı da al git,yürrüüü ense tıraşını görelim,haydi paşam,malkara-keşan" gibi şeyler mi söylemelidir,ne alakası var?..

Son olarak Cumhurbaşkanı değiş,başbakandı..(insanlık hali gözünden kaçmış olabilir..) 

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Biraz önce izledim Öyle bi yerde onları söylemesi iyi olmuş. Böyle ol canımı ye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ne kadar sallarsan saalla dona düşer son damla demek istemiş galiba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    karatahta bunu yazdı:

O Lafın Küfür İçermediği Aklı selim her kesçe Malumdür. Ancak Ananıda al git Lafını Çiftçi Kendisinin Kendini Düşürdüğü Pozisyondan Dolayı İşitmiştir. Çiftçi anasını O Kalabalığın Ortasında Ortaya Atmaması gerekmekteydi. Neticede Konuşmaya Çabaladığı Kişi CumhurBaşkanıdır. Ve Orada O Çiftçi Bir Teröristte Sanılabilirdi. Kalabalıkta Yeri Olmayan Bir Ortamda Söylenen bu söz Anti Tayyipçilerce Siyasi Karalama Malzemesi Olarak Kullanılmaktadır. Dikkat Çekicidir.

Aga küfür etti dedik mi? Salla başını-al maaşını da küfür değildir zaten,çiftçi anasını ortaya atmamıştır,forumdaki yorumlarından ve yaşından dolayı "anam ağladı" nın bir deyim olduğunu ve karşılığının Çok eziyet çekmek, sıkıntıya katlanmak, bitkin duruma düşmek olduğunu bildiğini düşünüyorum..

O kişinin bir terörist olmasıyla "ananı da al git" demenin bağlantısı nedir?Yani protokolden biri terörist sandığı kişilere "ananı da al git,yürrüüü ense tıraşını görelim,haydi paşam,malkara-keşan" gibi şeyler mi söylemelidir,ne alakası var?..

Son olarak Cumhurbaşkanı değiş,başbakandı..(insanlık hali gözünden kaçmış olabilir..)

Doğru zamanda doğru yerde edilmiş bi sözdü bence.. O video'yu çok  iyi hatırlıyorum. Adam tayyibi kızdırmak için elinden geleni yaptı zaten bi "Anamız ağladı, anamız.." diyişi vardı zaten. Ben olsam döverdim orda o adamı. Zaten daha sonra da o adamın provokatör olduğu anlaşıldı. Bundan önce bi kaç tane daha vakası varmış herifin..

Orda siyasilerle konuşurkenki terbiye başkadır, çiftçi ile konuşurkenki terbiye başkadır. Herkese kendi seviyesine göre cevap verilir bence...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

videu nun altinda bir yorum var....

Bozuk saat günde iki defa dogruyu gösterir!
    sn basbakanimiz 6 ayda bir gösteriyor! buda onlardan biri. ...

yorumu cok begendim...helal olsun tayyibe iyi rast gelmis...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    karatahta bunu yazdı:

Karatahta Değerli Hocam, Özür Başbakan Olacak Doğrudur. Gözümden Kaçmamış Sürçei Klavyeye Uradım. :)

Bakınız Hocam Ben Esasen O Çiftçinin Bi Üst Postta ZokTrip Kardeşiminde ifade ettiği Şekilde, Devlet erkanı İle Nasıl Muhatap Olunulacağını edebini bilmediğini İfade etmekten kasıt Dedim Birşeyler. Teröriste Hurraaa Felan çekmeyecekleride Zaten Çekmemeleride gerekliliğide Bilinir.  Yalnız O Kadar Orada Taşkınlık Vesilesi Olmuşturki Anasının Hatırasına Tayyip Kötekletmemiştir adamı, O Adama Bir Nevi Ananın Hatırına Verdim Seni Onuda al git Demiştir.

Yahu Ben Tayyibin Avukatı değilimki ama, Lütfen sizde Bişeyler Yazarken Elinizi Vicdanınıza Koyunuz Arkadaşlar yahu. Kimse Ama Kimse Haksız İtham Edilmemelidir Kanaatindeyim. Dünyada En Sevmediğim Şeydir Arkadaşlar. (Karatahta Kardeşim Cümlelerimi Üstüne Almayasın Genele Sesleniyorum. ;) )

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    tayyim bızı diskoya gotursene gotursene gotursene :D

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 2585 Toplam Mesaj: 18