Tayyip Erdoğan Dershaneleri Kapatabilir Mi?
-
Fetto reis hazretleri izin vermez.
-
haziranın haber bugün eklenmiş garip. üstelik sabah:)
-
Yahu adam doğru söylüyor okuldaki bilgiler ölçülmüyor adeta :| Kaldırılmalı... Hem fetoşun da dersaneleri gider ohh mis gibi :| Ama oy kaybeder tabi Tayyip o kesimden..
-
atalarımızın mübarek bi el hareketi vardır,onunla beraber söylemek istiyorum ki;nach kapatır..:I:)
-
e zaten gecenlerde ayni seyi M.E.B bakani hüso da söyledi.. dersaneleri kapaticaz dedi.. neymis okullardaki sistem yeterli olmaliymis ki dersaneler is yapamazsin. ula o zaman bu kadar ögretmeni ne diye fakültelerden mezun edipte atamalarini yapmiyosun o zaman.. ögretmenlere garezi mi var bu adamin anlamadim ki. adam M.E.B bakani olmus ama sanki Milli egitime düsman gibi.. sıktı artik be.. sözlesmeli ögretmen alip alip bi dünya ögretmeni acikta birakirlar. bi sonraki senede sözlesmelileri kadroya alip biz ögretmen aldik diye halka hava atarlar.. ölme esegim ölme...sonrada kalkip yaptiklari sisteme resmen celiskili olarakta dersaneleri kaldirmayi düsünüyoruz derler.. türkiyede bu kadar cok ögretmen acigi varken dersaneleri afedersiniz nahh kaldirirlar. kaldirsinlarda görelim.. femdir odur budur...bu dersanelere diyecegim yoktur zaten adamlar sistemin kendisi olmus.. siz gönderin fem e bilmem neye cocuklarinizi sonra adamlar bu kadar parayi nasil kiriyorlar dersiniz..
-
keşke kapatsalar
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
anca benim fermuarımı kapatır :F
Hoca öldüm gülmekten :)) -
Böyle birşeyin olacağına inanmasamda şahsi görüşüm dershanelerin kapatılmamasından yana olacaktır. Baştan öğrencileri sen şusun busun(Fen, Anadolu...) diye ayırıyorlar. Kiminin lisesinde iyi eğitim veriliyor diğerinde ise öğretmen demeye bin şahit insanlar dandik eğitim veriyor. Sınavdada her ikisine aynı sorular soruluyor. En azından dershaneler bu farkı kapatmada yardımcı oluyorlar.
-
la yoq öle bişi :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
kapanmaz :M toto$tullah gülen in fem iyle anafemi olmadan tayyo bir hiçtir |:
-----------------------------çok doğru.
Toplam Hit: 5817 Toplam Mesaj: 42