Tayyip Le Blair Arasında Ki İlginç Bir Fark
-
tayyip erdoganın uçagı daha önce tony blaire tekli edildi ama tony balir halkımın bunu alacak gucu yok dedi ve almadoıı ama değerl,i başbakan aldı ne ilgimç de mi :)
-
Bu konu daha öncede açılmıştı burada...
-
aradım bulamadım.
link ver o zaman da doru mu söliuon bakalım
-
Ben oraya yazı yazmamaısım o yuzden foruma katkılarımda bulamıyorum. Forumun içindede arayamam kusura bakma ama boyle bır topık acıldı ona emınım
-
baktım bulamadım.
yorumu olan var mı
-
ingiltere halkının bunu alıcak gucu yok ama bizim ac yoksul fakir halkımızın madur ciftcimizin bundan 10tane alıcak parası var o yuzden aldı ucagı antioksiadan kardesim nie ole diosun =) ah ulan ah daha neler gorucez amk oglu o ucaga verdigin para babanın parası sanki devletin parasıyla şahsi harcama yapmak ne guzel o parayı alda fakir fukaranın karnını doyur gerektigi yere milletine harca ama ole bişey beklemek için bekledigin kişinin insan olması lazım kopeklerden bu beklenmez
-
-
"tayyiptir,ne yapsa yeridir" diyorum ve susuyorum....
-
Nedir bu r.t. erdoğan antipatin anlamadım ki adam sana ne yaptı ya amma sesin çıkıyor bu forumda recep tayyip recep tayyip diye ya ne muhalefet adamsın sen ya CHP'den yolladılar a.k yazdıklarının %99'u r.t.erdoğan ya bu forum siyaset yapma forumu değil ya harbi iyice dağıldı buralar....
-
nası nedir antipati ya adam ac yoksul fakir muhtac bir halkı varken gidip devletin parasıyla ucak alıyor sanki memlekette ucak kalmadı a.q ondan sonrada nie antipati yok chp mi gonderdi zart zurt dhkpc gonderdi tobe ya. forumun ne forumu olduguna gelince forum baslıgı derin konular buda siyaset le ilgili bir konu buraya yazar yazmaz sana kalmamıs Holyone ne demis ''Tahribat.com'a gelince... bu sitenin amacı nedir diye merak ediyorsanız, buna ben de emin diilim...'' yani tek amacının hack olmadıgı ortada ztn forum konularının %70 i siyasetle ilgili
-
karakule kardeşime sonuna kadar katılıyorum...
Toplam Hit: 2943 Toplam Mesaj: 14