Tayyip Neden Görüşmelerde Tutanak Tutturmuyor
-
diğer tüm liderler tutturuyor neden tayyip tutturmuyor ?
-
cunku tayyip e ole bisey tutturcaklarki aklı hayali durcak
-
DkN_JaN bunu yazdı:
cunku tayyip e ole bisey tutturcaklarki aklı hayali durcak
puhuuahua helal aga :D -
tayyibin parası sizimi gerdi a.q
hem adam mal varlığımı açıklayacam değil mal varlığım hakkında yapılan eleştirilere açıklama yapacam demiş bizzat gördüm a.q ne çarpıtıyonuz -
ibosoft beni gerdi a.k varmı sen hangi maaşla 17trilyon servet yapıom amca dur orda yok ole 3yılda ayda 7milyar maaşla 17 trilyon servet yap bakim sen oncesi var deme sakın once neydi dun boktu bugun koktu belediye baskanıda 17trilyon servert sahibi oluyosa biz yaşamıyalım aga yolsuzluk diz boyu sen ne dion
-
biz de onu diyoruz zaten.herkes teker teker açıklama yaparken neden bu şahsiyetsiz ay pardon şahsiyet açıklama yapmıyor
-
DkN_JaN bunu yazdı:
ibosoft beni gerdi a.k varmı sen hangi maaşla 17trilyon servet yapıom amca dur orda yok ole 3yılda ayda 7milyar maaşla 17 trilyon servet yap bakim sen oncesi var deme sakın once neydi dun boktu bugun koktu belediye baskanıda 17trilyon servert sahibi oluyosa biz yaşamıyalım aga yolsuzluk diz boyu sen ne dion
Genç parti başkanı cem uzan parti kuruncada siziğn kafadakiler gaza gelip hurraaa adama oy vermişti ama ne oldu gördük ayrıca 17 trilyonluk serveti olduğuna dair elinde belge varmı yoksa si.... git palavralarını başka yerde at belge gösterde bende inanayım sana boş boş konuşma + 17 trilyonluk serveti olan adam manyakmı bu kadar çok senin gibi iftira ve palavra atanla uğraşsın çekilir köşesine tatilini yapar tekrar söylüyorum bana net belge göstermediğin sürece sallamasyon haberlerle gaza gelip burda artislik yapma -
AntiOksidan bunu yazdı:
biz de onu diyoruz zaten.herkes teker teker açıklama yaparken neden bu şahsiyetsiz ay pardon şahsiyet açıklama yapmıyor
Sen önce dötündeki b... u temizle sonra başkasına bok at ne demek şahsiyetsizlik lan dallama kaç tane tutanak gördün hayatın kaç tane parti liderinin tutanağını gördün işkembe-i kübradan atıyon bunlar dingil -
ulan su herifle ne zorunuz var a.g sanki bundan önceki yönetimler baskanlar cok iyide bi tek kötü tayyib kaldı yiğide öldürnde hakkınıda yemeyin a.g eflansyon düşürdü 6 sıfırı attı bunlarıda söylenize bunlardan dolayıda taktir etsenize hep böyledir zaten a.g muhalefet bunları basın aracılığı ile çarptırıyo sizde atlıyonuz şunu niye böyle söyle derler bu adam bu serveti bir dünde yapmadı ya siz bu haberi duymadan önce biliyomuydunuz sankide bu adamın maddi durumunu simdi iki laf duydunuz diye hemen bok atın zaten çok kolaydur bok atmak ben tayyibi savunmuyom ama böyle bişey varsa ta a.g bende ama ben hemen sizin gibi atlamam kesinleşsin bi ondan sonra konusun
-
kardesim önemli onlan sıfır atmak değil sıfır attı deyede ekonamide patlama falan da yasasndı demedim ama bunu yapması için eflasyonun düşmesi lazımdı bunu basardılar diyom ben bunu ima ettim eflansyonun düşmesi vatandasa değil italat ihracata yansıdı son yıllarda elektronik ürünlerde fiyat baya düştü kardesim biz bu vatanı karsılıksız sevdik bugün tayyibi seçenler sizler bizler değilmiydik bir dahaki seçimlerdede yüzde doksan yine kazanacaklar siz bundan önceki yönetimleri çok sevdiniz herhalde kardesim birlerinin sırtından pirim yaparak toplumda çogunun sevdiği tayyibe karsıt görüsleri savunarak diğer insalardan farklılık yapmaya çalısıyolar ama maymun oluyolar siz tayyibe abd nin oyuncağı olduğunu söyleyerek kızıyosunuz asıl kızılacak abd ben sonuna kadar abd karsıtıyım bu görüsümüde tayyibe kızarak dile getirmem bugün tayyib yarın mehmet öbürsü gün ahmet gelir ama kalıcı olan abd dir bunlar karsı alcağınıza sonuna kadar abd ye karsıt olun
-
zumsuk bunu yazdı:
sen hayatında kaç kere hakaretsiz konuşabildin ibosoft?Şerefsiz dediyse başbakana dedi sana noluyor.Çok ilgilendiriyorsa git söyle gendisi gelip baksın.Yüzünede söyliyelim şerefsiz olduğunu..Ama kalkıp burda müride hakaret etme.
ötündeki b.ku gördün demi konuşuyorsun biraz akıllı mantıklı ol.Tutturmuyor her boku gizliden gizliye yapıyor eğer tutturuyor dersen dök tutanakları piyasaya..
el-cevap 1= Sizler gibi siyasetin s'sinden anlamayan kartel gazetelerinin ve tv lerinin gazlamalarıyla yalandan dolandan haberler büyüyenler olmadan önce bende normaldim. Eğer ki sen ve öteki zeki eleman Erdoğanın donuna kadar yok o neden öyle olmuş yok bu neden böyle olmuş deme hakkına ne kadar sahipse benimde Erdoğana yapılan hakarete kayıtsız kalmamak o kadar hakkım buna ne sen ne de bi başkası karışamaz.Bana hakaretsiz konuşma sayısım soruyosun ama "Yüzünede söyliyelim şerefsiz olduğunu" diyerek seninde ne kadar süt ve akkaşık olduğun belli. Mürid müridliğini bilsin.el-cevap2= "her boku gizliden gizliye yapıyor eğer tutturuyor dersen dök tutanakları piyasaya" bu gizliden gizliye yaptığı işleri ve hangi olaylarda tutanak tutturmadığını iddaa ediyosan dök belgeleri eğer belgen yoksa hala salakça muhabbetler yapma koca karı muhabbeti gibi bişey duyuyosunuz sonra yok o bilmem ne şu bilmem ne. Kardeşim konuyu siz açtınız böyle bir şeyi iddaa ediyosan belgeni göster yoksa belgen adam olda SUS'mayı öğren önce
Belge yok bişey yok hala anlamsız bişeyi savunuyonuz. Yeter Artık Belgeni Koy ondan sonra yorumunu yap geyik değil