Tayyip Tek Başına İktidar Olamazsa Siyaseti Bırakacakmış
-
ebesininkine kadar yolu var.
hay ağzını öpiiimmm ne güzel konuştun lan :D :D
-
chp ninbaşında baykal olduğu sürece kimse chp ye oy vermez adamın bi dediği bidediğini tutmuyo bence bu seçimde akp tek başına iktidar olcak
-
ben hiçbizaman büyük konuşmadım ama eğer AKP tek başına iktidar olursa eğer bende bu 8 yıllık net hayatımı bırakıcam okadar kesin ve net sölüyorum bunu indirecekler görürsünüz.sonrada aynı yaptıklarını göçrecek cam uzan dan kötü yapıcaklar onu
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
chp ninbaşında baykal olduğu sürece kimse chp ye oy vermez adamın bi dediği bidediğini tutmuyo bence bu seçimde akp tek başına iktidar olcak
-----------------------------
ya adamın tutarsızlığına bikaç örnek versene boş boş konuşuyosun. bi de kimse chp ye oy vermez demiş, hay allahım ya görüyoruz o yüzden barajı kesin aşıcak 3 parti arasında gösterilio.züktüümün tayyibi hangi sözünü tuttu ki? geçen seçimlerde dokunulmazlıkları kaldırıcağım diye bağrınıyodu aha naptı ? bu şerefsizin sözüne güven olmaz.
-
o adamı hiç sevmiorum ama sanki o olacakmış gibi gelio çünkü çevremdeki bütün insanlar ona oy verceğini söylediler hiç hoşuma gitmior
-
o alır aq çünkü garibanı istismar ediyor
-
ayıptır söylemesi sktirsin gitsin.
Bu mesaja cevap vermeyiniz :) ben kafama göre yazdım kimseye bişeyler demek niyetinde değilim -
yalandan kim ölmüş
anasınıda alıp gitsin
-
bıraksın bu ayakları geçende adamın biri bişi diyodu eğer izin alamazsak bileklerimni kesicem diyou türk telekom davasından Türkiyer Bunlara tokk inşallah bunu duyupta kimse oy vermez hehehehe
-
Tayyip tek başına iktidar olamazsa siyaseti bırakacakmış...aynı sözü diğer siyasiler sıkıyosa söylesinler.bu iddalı bir kelimedir..bu açıdan bakın.