Tayyip Yargılanıyor!
-
kapatılan 21 dosya gibi buda örtülür zaten başkana açılan davalar göz boyamak için değilmidir ?
yalçın küçük ne diyodu? tayyip e 4 sene önce 7 dava açtım iktidar olduğundan beri okunmuo :)
-
YargıLanıp YargıLanmayacağı BeLLi DeğiL, Daha Yargı YoLu BiLe AçıLmadı.
-
Yanlış şeyleri tartışıyoruz arkadaşlar biti ne zaman tayyeple ilgili konu açılsa baykala top gidiyo diyo,biri birine ana avrat küfür ediyo we hala banlanmadı :S
Konusmamız gereken şey bence Anayasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu adam değil apoya sayın,şehitlere kelle,topnuzun babası benim dese yinede milletvekili olduğu sürece bi mkim olmaz ancak seçilemezse yargılanır ki tayyep'in milletvekili bile seçilememesi gibi bir ihtimal yok siyaseti bırakması lazım anca...
Ne diyorum size tayyep suçlu olsada sorun maaesef anayasa jitabında amdde 3 c bendi;Herkes kenun karşısında eşitti.
Başka bir madde başka bir bend; Milletvekillerinin dokunulmazlığı vardır. Birazda bunu tartısın yaa zaten liderleri tartısınca konu çıkmaza giriyor.Kişileri değil düşünceleri tartısın !
Kendi içinde çelişen bir kitap nasıl olurda Anayasa kitabı olur a.Q !! Bu kitabın adaleti kendini bile kazıklıyor !!
Eski topraklarla değil genç hukukçularla bu kitap yeniden düzenlenmeli diyorum ben ! Ve idam kesinlikle geri getirilmeli !! -
edit: küfürle başalayan msjı senin cevap sandım alıntı işaretti allta kaldığı için gözükmüyodu pardon :))
-
yargılansın. ne var bunda birbirinizi yemeyin hepsi aynı bktur
-
bu kopilleri aynı dar ağacında sallandırmak gerek !
-
Ana avrat küfürler,rezil cümleler biz forumun kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz şu yapılana bak.Böyle elin adamı için forumun canına okuyorsunuz hemde ağıza alınmayacak laflar edip birbirinizi kırıyorsunuz.22 gün sabredemediniz şurda.Gider oyunuzu verirsiniz.Ne olacaksa olur.Bu ülkenin başına getirenlerde sizlersiniz şimdi indirmeye çalışanlarda.Daha fazla seviye düşmeden konu kilit..
Toplam Hit: 4707 Toplam Mesaj: 38