Taze Sebze Meyveniz Evinize Gelsin İstermiydiniz. Yoksa ?
-
Arkadaşlar bir projeye başlamayı düşünüyorum buyüzden anket açamadığımdan bu kısa soruya cevap vermenizi isteyeceğim.
Soru : Teze sebze , meyve , süt , peynir., vitamin , meyve suyu , anti oksidan ürünleri , destek ürünleri , organik ürünler , teçeller vb. Sağlıklı besin ürünlerinin telefonla veya internettten sipariş verilerek kapınıza kadar her hafta düzenli olarak getirilmesini istermiydiniz.
A : Evet isterdim , zamandan tasarruf.
B : Hayır , gider pazardan alışverişimi kendim yaparım. Annemlerde sevmez zaten böyle şeyleri.
C : Fiyata bağlı
-
C ayrıca kalitesinede bağlı
-
-
c
-
hocam taze meyve sebze süt peynir 2 gün bu sıcakta kargoda olursa ne olur :)
-
D ne kadar güvenilebilir diye düşünürdüm ilk önce ki büyük marketlerin sanal alışverişleri var zaten hem taze ürün hemde güvenilir ve bilindik
migros carrefour gibi ki sadece bu dediklerin degil peynirinden ütüsüne aklına gelen her şeyi sipariş verebilirsin.
bu tarz projeler her zaman iş yapar fakat seni veya siparişini tercih edecek bişeyler katmalisin yoksa çok klasik bişey çünkü sanal sipariş.
-
swordfish bunu yazdı
hocam taze meyve sebze süt peynir 2 gün bu sıcakta kargoda olursa ne olur :)
kargo ile degl hacım. Kurye getirecek.
Atıyorum salı hasat edildiyse çarşamba veya perşembe eve girecek o ürün.
Ve benim istediğim şey migros karfur gibi sipariş et üzerinde degil sadece.
Atıyorum her pazartesi 2 kilo domates 1 Litre süt . Bu düzenli gelecek. Her hafta. isterseniz değişiklik yapabilirsiniz tabi.
moustache bunu yazdı
Hocam bizde böyle olmayacak işte , hem ücretsiz hemde pilot bölgelerde kendimiz teslim edeceğiz. Atıyorum dükkan izmirdeyse tüm izmir gibi.
PanxeR tarafından 29/Ağu/13 17:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Pilot bölge seçip başlayın. Fikir zaten güzel tutmaması için bir neden yok bana göre. Hali hazırda bu işi yapanlar olaiblir ama sizin farkınız olacaksa dediğim gibi pilot bölge seçip başlayabilirsiniz.
-
o sitede bir çok ürün aktif değil ayrıca fiyatlar çok faiş. organik dediği üründe baktat :) böyle bir şeyler benimde aklımda var. Zeytin zeytin yağı kavun vs. bol da bizde birazcık :) geçen izmitte carfeura gittim kırkağaç kavununun kilosu 3 tl ki kırkağaç kavunu da değil bilmeyene iteliyolar işte, bizim burda aşağı yukarı 2 kg.lik kavun 1- 1,5 tl. zeytin yağının en babası en doğal en organiği 7 tl. ben 29 tl ye 1 ltre zeytin yağı satanı gördüm,siz düşünün nasıl kar ediyorlar.
-
recobaba bunu yazdı
o sitede bir çok ürün aktif değil ayrıca fiyatlar çok faiş. organik dediği üründe baktat :) böyle bir şeyler benimde aklımda var. Zeytin zeytin yağı kavun vs. bol da bizde birazcık :) geçen izmitte carfeura gittim kırkağaç kavununun kilosu 3 tl ki kırkağaç kavunu da değil bilmeyene iteliyolar işte, bizim burda aşağı yukarı 2 kg.lik kavun 1- 1,5 tl. zeytin yağının en babası en doğal en organiği 7 tl. ben 29 tl ye 1 ltre zeytin yağı satanı gördüm,siz düşünün nasıl kar ediyorlar.
organik sertifikası olmayan şeyleri organik diye çakıyorlar bazı semt pazarlarında.
Ben sertifikalı yapmayı düşünüyorum. Kosgeb e de bir gideyim bakayım. Geri ödemesiz çıkarsa güzel olacak.
-
Arasıra market alışverişini online yapıyoruz ama kapıya gelmesi güzel ama fiyatlardan memnun değilim.
-Her seferinde en az bir ürün eksik geliyor, 1 market arabasını dolduracak kadar ürün almışız nasıl kontrol edelim. Yerleştirirken bir bakıyorsun peynir yok :)
-İnternet sitelerindeki alışveriş arayüzü çok karışık.
-Seçtiğimiz ürün stokta yoksa ya göndermiyorlar ya da muadilini gönderiyorlar ama iki durumda da haber verilmiyor :)
- Sanal markette indirimler/ promosyonlar yok.
İstanbul'da olursa her türlü alırım ama haftalık işi kötü çünkü her gün düzenli miktarda tüketmiyoruz.