folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Taze Toplanmış Bilgisayar

Taze Toplanmış Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Guzel alet, uzmez kisa vadede. Gule gule kullan hocam.

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Yapma hoca,

Sapphire firmasi AMD,nin ayricalikli iş ortaklarindan biridir ve sadece AMD,ye calisir ;)

Ben bu bilgisayardan önce sadece intel makineler topladım veya kullandım. O nedenle AMD ile ilgili pek bir bilgim yok. Bu bilgiyi net olarak bilmiyor olsam da, araştırırken sadece AMD'ye üretim yaptığını gördüm. Zaten bana aldıran da bu oldu. Çünkü 50 lira daha ucuz olan Powercolor'ı alacaktık. Sadece bu bilgiye güvenerek 50 lira daha verip Sapphire aldık. Demekki iyi bir iş yapmışız :)

Yunus, gel de bir görüşelim. Uzak kaldık.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

o ekran kartına o işlemci darboğaz yapar gibi geliyor sanki. FX 8320 felan alsan daha iyi olurdu. Arasında 50$ fark var çünkü.

Hayırlı satışlar.

o işlemci darboğazmı yapar ? Sen soyleme bari bunu.

Verdiğin resim ile bir bağlantı kuramadım hocam. FX8320 çok daha performanslı bir kart. O ekran kartı için daha iyi performans vereceğini söyledim. Darboğaz yapıp yapmadığından emin değilim zaten fx6300'ün zira darboğaz yapabilir sanırım gibi bir cümle kurdum.

NaZi_ bunu yazdı

DrKill bunu yazdı

o ekran kartına o işlemci darboğaz yapar gibi geliyor sanki. FX 8320 felan alsan daha iyi olurdu. Arasında 50$ fark var çünkü.

Hayırlı satışlar.

Sanırım yanlış anladın hocam. Bilgisayarı yeni topladık, yani satmıyoruz. Şimdi millet PM atıp fiyat sormasın. :)

Bana kalsa öyle yapacaktık. Yani X6 yerine bir X8 işlemci çok daha güzel olurdu tabiki ancak, orada gördüğün internete özel fiyat. Yani yerinde gidip baktığın zaman 50 dolardan çok daha büyük bir fark çıkıyor. Ersekmen bütçeyi oldukça aştığı için üstelemedim o konuda. Hatta ekran kartını da ASUS almak istedim fakat, Vatan'ın hiçbir bayyinde bulamadık. Mecburen 2. kalite almak durumunda kaldık.

Hocam hayırlı olsun diyecektim. Parmağım sürştü :)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2373 Toplam Mesaj: 14