TBT ( Okul Anıları )
-
lise 1 de saygıdeğer matematik hocası ders ortasında bi kızın sorusunu çözmesi için eğildiğinde arkasına geçtim
uzaktan parmaklamaya başladım tabi havayı parmaklıyorum sadece
o sırada ibna arkadaşım erdoğan ın beni itmesi sonucu hazır olan o parmağın hoca nın götüne girmesi
ve benim o anda hayatımın gözümün önünden film şeridi gibi geçmesi
ve hoca nın bi pok olmamış gibi yoluna devam etmesi
unutamadığım günlerden sadece biridir.-
geçen sene rehberlik dersinde sağdan ikinci sırada oturduğum sırada
kapçık arkadaşım çınar ın gene bişiler sallaması sonucu
dayanamadım ve
"hasseaactıır laaan " diye sesli şekilde küfretmem sonucu
sayın sınıf öğretmenimiz meral hoca nın beni dışarı atması ve
şu disiplin dilekçesini oku demesi
bi başka anımdır
-
beden eğitimi dersinde
hocamızın gelmemesi sonucu mal mal gezinmemizden kaynaklanan can sıkıntısını
bööööööööööğğğğğğğğğeeeeeeeeeeeeeeeeeyk
diyerekten geğirmemin sonucu
tüm bizle beraber beden dersi olan öğretmen + studenlerin
ohaaaaaaaaaaaaa
demesiyle sonlanmış idü .
-
bu sene logaritma konusunda
logx şu bu diye anlatan hoca nın
bi konuda beni şaşırtması sonucu
way amk demem
bana koca bi azar a mal olmuşdu neyüm. -
aq bnde sitemde böle bi konu acmstm ordanmı alıntı acaba :D:D:D:D::D:D
-
Anı macera anlatmakla bitmez ama:
Dersanede Türkçe dersinde geçen bir olay
x = hoca
M = ben
Olay anı durumlar : Hoca benı one almıstır "sus artık" dıyerekten..
Gozumun ıcıne bakarak bu konusmayı yapmaktadır...x: Gençlerimiz hiç özen göstermiyor Türkçemize
Hep "Naber nasılsın vs.." yi kullanıyorlar
Kelime dağarcıkları çok kıt...
Sureklı de kufur kullanıyorlar...
Her 3 laflarından biri argo...( Ben ise burda sanki hoca benden destek beklıyormus gıbı hıssedıp desteklemeye karar verdim...
Ve agzımdan kaçan söz 2 lisi... )M: "He amk"
Sonuç: Dersten atıldım, sınıftan atıldım...
-
edit
-
Bu kimse bu duruma dusemez ERKEK BENDEN HOCASINA FİZİKSEL TACİZDEN disipline gitmiştim okulda adım sapıga cıkmıstı erkeler bile benı gorunce arkalarını duvara donuyorlardı. Dusunun kızlar neler yaparlar... Neredeyse hergun benı fırclayan mudur bıle oglum nasılsın dıyordu :) ...
Dın dersınden sınav olacaz hocaya o gun yapmayın dedık dınlemedı bakın ben kopya cekecem dedım bende yakalrım cektırmem dedı... Sınavda etrafımda dondu durdu bende B planına gecıp bır osurdum sınıf ınledı tam 1 hafta sıcmadan tutyordum o an ıcın :) bır an sıcacam sandım (kendımden ıgrendıgımı hatırlıyorum) o an hoca cama kosmustu bır daha yanıma yaklasmadı :)
gerıye kalanları yazmaya kalksam yazmakla bıtmez ama bır ara devam edecem :)
-
9. sınıfın 1. döneminde aralıgın 10 unda ( dün gibi hatırlıyorum )
daha 1. dönemin bitmesine 1.5 ay var benm dewamsızlık 39 gün olmus ewe gelen bir msj... oglunuz b.ş.nin 39 gun dewamsızlıgı bulunmaktadır durumunu konusmak için okula bekleriz . msjın geldigi saatle babamın okula gelmesinin arası yaklasık 15 dk xD
babam okula gelmiş beni cagırdılar idare den bende tabi merak ediorm nie cagırdılar bi gititm müdürün yanına babam orda tırsa tırsa içeri girdim xD içeri adım atmam la babam ana bacı kayarak banada kaydı xD okulun içinde tekme tokat dayak yiyordm sevgilimde izliordu beni xD babam dio okuldan alıcam müdür dio biz sizi onun için diil nasıl düzeltiriz bu durumu die cagırdık dio bende müdre ana bacı küfür ediorm oc senin yüzünden hep falna die ... o gün temiz bi sopa yedim babamdan okul içinde 1000 kişinin önünde xD babam gitti ben derse cıkıcam cıkamıorm utanıorm oturuyorm merdivenlerde sevgilim yanıma geldi ve öptü beni :| söledigi tek şey siktir et bitanem takma gelip geçer :D ben o anki psikolojiden ona sarılıp aglamaya basladım xD
sonuc mu ? 53 gün ile sınıf geçip takdir almak ( büyük bir başarı xD )
-
öğretmenler odasının tuvaletine(klozet) kimya labaroratuvarından çaldığımız sodyum (na ) elemn tini atmıştık büyük bi parça sonra hatırlamıyom tuvalet patlamıştı alttaki sınıf iptaldi okul da 1 ay kim yaptı die aradılar bulşamadılar çok korkmuştum