TBT ANTALYA - Kaleiçi Buluşması 27-01-2008
-
Arkadaşlar eğer 27-01-2008(PAZAR) günü işi olmayanlar Kaleiçi mevkiinde buluşma yapabiliriz. Ansızın oldu ama P.tesi günü akşama döneceğim İstanbul'a. Yada Selekler Çarşısı önü olabilir.
-
Hoja bugün dön, yarınki İstanbul - Taksim buluşmasına katıl :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Hoja bugün dön, yarınki İstanbul - Taksim buluşmasına katıl :)
deme şöle be aten gidemiorm :( -
Hoja gelen gelir, gelemeyene sözümüz yok :)
-
Swool hocam iş güç var antalyada p.tesi ondan diyorum gelmem mümkün değil yani :) eğer gerçekten varsa bi kaç saat vakit geçircek Antalyalı mürid gezer tozarız mühim değil :) Yani o gezdirir beni.
-
bu buluşmalar çok güzel oluyo samsunda yaptığımız harika omuştu kimse birbirini tanımıyo ama sanki yıllarca dostmuş gibi sohbetler oluyo antalyalı müridlere tavsiyem kensinlikle böle organizyanlora katılsınlar
-
KapTaN60 bunu yazdı:
bu buluşmalar çok güzel oluyo samsunda yaptığımız harika omuştu kimse birbirini tanımıyo ama sanki yıllarca dostmuş gibi sohbetler oluyo antalyalı müridlere tavsiyem kensinlikle böle organizyanlora katılsınlar
:) hocam millet pek beni sevmiyor heralde :) Yani Antalyalı müridler. Swool İstanbul a davet etti ama Antalyalılardan biriside çıkmadı :D Neyse hayırlısı artık bakalım -
ewet yokmu son rütuşları yapıcak adam?
-
ulen amk gününde söylenirmi insan 1 hafta bilemedin bi kaçgün öncesinden söylerde ona göre bişi der gelir veya gelmez, antalyalı müridlerinin çoğunun haberi bileyoktur şimdi amk
-
hacı erken solesen program yapmazdım ya. ne diyim saglık olsun. baska sefere artık ne diyeyim.
-
a.q. 2gün önce sölesene baba yaa. Şimdi okudum bu haftada çoruma gidiyom neyse çorumlu mürid varsa görüşelim :)
Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 15